Publicerad 2011-11-07 09:37:36 i Wilja 17-24 månader,

- Zara, Wiljas önskelista.



Jag älskar verkligen Zaras barnkläder. Många gillar dom inte, då det är för mycket: Vuxen imitation på dom! Men jag tycker verkligen dom är fina.. Och jag sätter gärna på Wilja varenda ett att dessa plagg! :)

Dock självklart kommer hon få bestämma precis vad hon vill sen när det är dags. Men eftersom jag själv inte gillar varken nalle puh eller speciellt inte hello kitty så har Wilja några få enstaka plagg i de. Och de har hon då fått! Jag förstår inte varför denna lilla katt ska sitta precis på alla alla kläder, vantar, VAGNAR, väskor? Ser den överallt, och nånstans känns det som att jag måste börja gilla den.

För Wilja kommer väl så småningom att älska just: Kitty! :P ♥

Postat av: Rebecca

Publicerad 2011-11-07 09:55:37

åh, vad skönt att höra att det är någon mer som inte gillar den där jä*vla katten. Den finns ju överallt och ingenstans, är så trött på den!! :)

Jag tycker att det är så gulligt med barn som har lite stil på kläderna :)



Ha en bra dag!

Postat av: Malou

Publicerad 2011-11-07 11:53:35

Min bästa kompis dotter är helt tokig i hello kitty men min kompis totalvägrar. Får dottern hello kitty saker så okej, eller när det är julklapp och födelsedagsönskan. Men annars kommer inget hello kitty in innanför hennes dörr haha :-)

Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

Publicerad 2011-11-07 12:28:22

Jag tycker Zaras barnkläder är UNDERBARA! Dock köper jag inte mycket därifrån då de är hemskt opraktiska när det kommer till dagis, lek & bus. Men finkläder & sånt brukar vi köpa där :)

Postat av: Ella

Publicerad 2011-11-07 12:53:26

Hej!

Har läst din blogg sen du startade den och läser varje dag!

Jag har en liten fundering angående ditt val av kläder till din dotter. Personligen tycker jag att alla kläder du väljer är väldigt flickiga och tjejiga. Och att du kanske mer väljer form och färg framför funktion...?

Du skriver att hon får välja sina egna kläder sedan när det blir dags. Men, du tror inte att hon faktiskt kommer att välja samma typ/stil av kläder som du sätter på henne nu?

Hur mycket tror du att dina barn påverkas av dig?

Detta var absolut inte menat som någon kritik eller så, utan jag bara undrar hur du tänker kring hur mycket barn påverkas och tar efter sina föräldrar eller vuxna? Jag tycker att det är rätt intressant!



Ha det jättebra!

/Ella

Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

Publicerad 2011-11-08 00:14:21

Måste förresten bara tillägga att jag är helt enig med dig i Hello Kitty/Puh frågan; jag avskyr den där lilla skrikiga kattkraken & jag blir alltid lika besviken när jag hittar ett jättefint plagg & sedan ser att det är en stor Nalle Puh på framsidan. Tyvärr ÄLSKAR Malva Hello Kitty & likaså gör hennes farmor & mormor, så hon får en hel del :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela