Publicerad 2011-11-15 20:55:28 i De bästa av Bålsta! <3,

- Vilken start vi hade på denna hääärliga morgon...




Efter en händelserik dag så har jag nu parkerat röven i soffan och kommer inte flytta på mig heller förns det är dags att lägga mig på kudden och somna, hårt & djupt.
Sovit som en kratta denna natt! Wilja somnade sent, kunde inte komma till ro. Sen vaknade vi vid kanske halvfem? och Wilja ville vara vaken.... Sen när hon väl somnade till så vaknade hon av minsta lilla ljud.

Har kommit fram till att: sova borta perioden är över! Självklart hos Pappa, mormor och så. Men inte på ställen hon inte är på så ofta. Hemma, annars får de va. Funkar inte med henne! märks att hon tycker det är jätte jobbigt..

Så klockan 07.20 så gav mamma och wilja upp! Sen började skrikfesten till kl 10.30, helt och hållet. Hon ville inte äta, sen ville hon. Sen ville hon inte, jag fick inte duscha, inte klä på henne, inte byta blöja. Utan hon bara skrek och ingenting funkade! förstod att prinsessan va helt utmattad efter natten..

Så jag ringde mormor, klädde på oss lite snabbt och gick ut! Va tog de, 5 minuter så somnade hon med en banan i handen och sov i 2½ timma... Lilla hjärtanet♥ Så, nu får det va så. Sover hon inte hos Pappa, så ska hon sova hemma. Punkt slut med det!

Fikade lite med mamma, som höll mig sällskap lagom till tåget gick mot bålsta kring 13! Åkte upp till stan, prinsessan va då som förbytt och på världens bästa humör! se så lite mat & sömn kan göra. De kan framkalla en liten terrorist istället! :D
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela