Publicerad 2011-11-21 11:52:40 i De bästa av Bålsta! <3,

- Vaknade över TIO!




Vilken L Y X !
Idag så vaknade jag av att telefonen ringde, hur skumt? Kollade klockan! 10.20! :O herre min skapare, min dotter låg fortfarande och sov. Vi hade lite fight inatt, därav att hon va tröttast i hela världen ;) Så väckte fröken när äggen stod på kokning! en riktig lyxfrukost fick vi för oss. Febern är borta, hade dock en kämpig natt där hon vakna hela tiden, och ja började bli frustrerad... sovit dåligt i två nätter, men sen så fick jag sovmorgon! underbara flicka.

imorgon så tänkte jag och Wilja ta oss till öppna förskolan på Söder! Ska lämna Wilja till hennes Pappa på dagen sen, så de passar alldeles utmärkt :) någon som ska ta sig dit? ♥

Idag har jag ett såntdär: MÅSTE GÖRA BEHOV! men samtidigt vet jag inte vad, vädret är sådär! och skönt att vila upp sig när hjärtis har haft feber så vi blir ordentligt friska!

Postat av: Nathalié - Extrem barnlängtan & snart händer det, IVF 2012 <3 Nya tävlingar varje vecka!

Publicerad 2011-11-21 12:25:47

SV Åh tack vad rart av dig :):) Säger det samma om din blogg, riktigt fin läsning och vacker dotter ni har! Och kul att hon ska få syskon, grattis :)

Postat av: victoria

Publicerad 2011-11-21 12:35:35

Ja den är verkligen super varm för varm att ha nu innan det blir minusgrader.. Det är den snyggaste och skönaste jackan jag har ägt faktiskt, har haft boomerang och canada goose vintrarna innan och denna slår båda :-)



Härliga bilder på lill tjejen! Kram

Postat av: Isabelle

Publicerad 2011-11-21 14:25:01

Vart ligger ÖF någonstans på söder och vilken tid har dom öppet?

Postat av: Klara

Publicerad 2011-11-21 14:38:50

Åhh tack men det är du värd!!

Ja jag älskar designen :) Annaform.se som gjort den!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela