Publicerad 2011-11-22 10:01:48 i Frågor & Svar,

- Svar på lite av era kommentarer!


D:
hej ville bara säga att du e otroligt vacker! sen har jag en fråga..jag gillar din hårfärg skarpttttt på foto nummer 1 och 6 .. undrar vad det är för färg du använt? (jag e BLOND just nu)


Svar:
Jag vill börja med att få tacka så jätte mycket! :D Oh, va kul. Gillar den askiga blonda också jätte mycket! Jag har då använt mig av extensions (som på alla bilder) då har jag köpt denna som du hittar på länken nedan: http://www.rapunzelofsweden.se/harforlangnings-produkter/hair-extensions-storpack/nail-hair-extensions-storpack/p824-nail-hair-extensions-storpack 100 st sånna och sen har jag blandat i överhåret med 40 st av denna:
http://www.rapunzelofsweden.se/harforlangnings-produkter/hair-extensions-storpack/nail-hair-extensions-storpack/p27613-nail-hair-extensions-storpack

Bara för att få en ljusare effekt upptill och bevara det blonda! Så ett storpack, och två lösa pack har jag då använt mig av.
Kramar!


Carro:
Du är så otroligt vacker på dom bilderna. Även när du ser lite knasig ut ;) Kan tänka mig att de är många som är avis på dig. Inte bara pga ditt utseende utan även ditt liv.
Lycka till vackra du. O en sak till. Kanon bra blogg..

Svar:
När det ramlar in såna här kommentarer så tar det typ.. en evighet innan jag vet vad jag ska svara!
Jag får börja med att säga tack! Men, jag har många brister i mitt liv också. Det är ingen som är felfri, och jag har nog miljoner fel själv som jag skulle vilja ändra på! <3
Det gäller nog bara att vara sig själv, låta människor ge en annan nya chanser. För jag har varit en ren idiot tidigare! Faktiskt. Men får man barn, så växer man upp. Hade jag inte varit en idiot så hade jag ju aldrig lärt mig av de misstagen! Eller hur? Så ska egentligen tacka den perioden i mitt liv! :D
Massa Kramar!


Sara:
Fin blogg du har! Gillar verkligen när du lägger upp "dagens middag" och recept, jättebra inspiration!
Kram!

Svar:
Åh va kul att de uppskattas med ’dagens middags bilder & recept’! :D Har ju inte lagt in de på ett tag, för jag vet inte om ni verkligen tycker de är så intressant att läsa om?
Just nu är jag inne i en mattorka och har knappt någon matlust själv.. knäckemackor it is! Annars får de vara. Men ska bli bättre om intresset finns för det? :D


Anonym:
kte du skrev för ett tag sedan (ca 1 vecka sedan) att du INTE skulle sova borta med Wiljka nått mer? fölr hon inte sov ba borta? lite själviskt o konstigt att du skiter i de..redan 1 vecka efter att du sa de?:S tänker du alltid på dig sj först?!
och sen, om wilja är sjuk. ÅKER man inte hem direkt på morgonen då? ist för o vara kvar sen åka o ä'ta pizza? lite själviskt tycker jag faktiskt...bara detta inlädd tyder på att hon kommer i andra hand !


Svar:
Förlåt, men får jag kalla dig för en idiot?  Inte för att vara sån! Men är du på riktig? Och anonymt.. Varför, snälla rara människor! Hur orkar ni fortsätta med dessa anonyma kommentarer? Antagligen har du inte fått hår mellan benen för detta visar bara hur omogen du faktiskt är gumman.

Att jag inte ska sova borta med Wilja på platser hon inte känner till så bra, det stämmer korrekt.

Men om hon och jag sover hos sin MOSTER som hon jämt och ständigt är hos? Leker med ungarna, en plats där hon är trygg på! Då sover Wilja bra, och jag känner mig lugn.
Om jag alltid tänker på mig själv först? Jag åker dit för HENNES skull! Att hon får springa runt hur hon vill, leka av sig med barnen som saknat henne! Kallar du det för min skull?
Jo, vi åkte på morgonen och Linus mötte oss! Som jag skrev, vi tog en lång promenad för att Wilja skulle få luft i vagnen medans hon sov, och vi åt en pizza och åkte hem. Kalla mig för fan inte en dålig mamma som käkar mat och ser till att min unge får luft!

Fan va irriterad jag blev av denna ANONYMA kommentar, stort suck!

Hannah: Va fin du är i ditt nya hår!

Svar:
Va kul att de är så många som gillat mig i de korta håret! :D De trodde jag inte.
Kramar!


F
rida:
Varför måste du alltid avsluta dina "svar på tal" med en dryg kommentar? "Var det något mer du undrade över? :)" syftar jag på, kom igen, "drygheten" lyser tyvärr igenom.. just sayin.

Svar:
Är det en dryg kommentar som kommit in, så kan det räknas med nått drygt tillbaka.
Välkommen och hoppa in bakom min skärm och se efter själv! Ibland blir det rätt tröttsamt.

Em:
Hej. Jag är lite nyfiken på det här med extensions och har ungefär hundra frågor! :P Hur länge sitter de i och hur funkar det när man behöver/bör ta bort dem? Om man bestämmer sig för att det skulle vara toppen att få komma till dig och bli fin till nyår hur funkar det då med tid och färgmatchning? Får man välja längd själv? För jag vill inte ha så extremt mycket längre, utan mest lite tjockare och lite längre såklart. Sorry för alla frågor!

Svar:
Ja! Fråga på, ingen fråga är dum nog att ställa :D
Oj, håret är i BRA kvalité minst i 2 månader, sen beror de på din egna skötsel. Men mellan 2-5 månader ska håret sitta i om du tarhand om det fint och är varsam!
För att tabort det så använder man sig av en alkoholfri remover på fästena i botten, de ska sitta en stund, sen till med värme så åker dom av. Jag själv brukar sova med en inpackning i botten natten innan, på morgonen har dom blivit så mjuka så man kan pilla bort dom själv J
Ja, de är klart att du får välja din egna längd. Till en förtjockning rekommenderas det 40 cm.
Och 100 st slingor, då blir det ett paket som kostar: 890:-

KRAM och fråga mer om de är nått du undrar över.


Anonym:
Har du tänkt på att eran gulle tjej kanske föds på skott dagen, det är ju skott år 2012, vad tokigt. Hur skulle det kännas? Lycka till, till dig och dina fina familj. Kram


Svar:
Oh herre! Nej jag har inte tänkt på det alls faktiskt?! Jesus.
De är mycket möjligt då hon är beräknad från den 21 feb – 1 mars. Så ojdå! :D Jag vet faktiskt inte, någon som själv fyller år på skottår? Hur firar ni? Klart man ska ha de i tankarna!
Kram

Sofie:
Vad jobbar Linus med? :)


Svar:
Linus jobbar som grävmaskinist!


Nicole s:
hej patricia :) tänkte fråga du som är så duktig med hår, hur får man skonsammast fram platinablond? är det bara bleka som attan eller finns det någon skonsammare metod? jag har guldbrunt nu med lite mörka och röda pigment i :) kram


Svar:
Åh, tack! :D Ja, alltså har du testat silverschampo? Om inte! Bums iväg och köp det. De gör så att alla gula reflektioner försvinner och håret blir blondare & mer askigare! När du fått bort de ’värsta’ tycker jag själv att du ska lägga i en toning! (iced blond) den ljusaste, för att slippa blonderingen…. Och eventuellt en slingning på hela håret, tunna tunna slingor i hätta och använd dig av mood. Blir aldrig gult, de va så jag fick bort mitt mörka hår denna gång! Två sling, och en toning.
Så gör alltid jag, och jag har ju som sagt varit VITHÅRIG när jag hade det som kortast. Lycka till :D
Kram!

Postat av: Linnea mamma till Nova-Lie

Publicerad 2011-11-22 19:47:47

Hej :) måste bara säga en sak den där korkade idiotkommentaren om att du skulle tänka på dig själv i första hand för att du sov bort med wilja och va ute med henne när hon va febrig de va de mest idiotiska ja har läst ! vilken korkad människa .. Nästintill varje gång min dotter är sjuk med feber så går ja ut med henne när hon ska sova för frisk luft är bra ! idioten som skrev kan inte ha barn eller nått innanför pannbenet ! usch ta inte åt dig . Ja har läst din blogg sen du va gravid med Wilja och de sista ja tänker på när ja läser här är att du skulle va en självisk människa :) sorry men ja blev så irriterad på människan ! du verkar oerhört stark fortsätt med de och dina promenader när skruttan har feber ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela