Publicerad 2011-11-10 09:36:47 i De bästa av Bålsta! <3,

- Sommarn försvann såfort!




Sitter och kollar igenom lite bilder på datan från i somras, och jag måste faktiskte erkänna att jag saknar sommarn så förbannat nu! Att man kan göra så mycket, va ute. Man är glad, mindre deppig! Det här vädret är hemskt för mig, jag ändras verkligen helt och hållet. Nu när det bara är grått.. Längtar tills snön kommer och man börjar få se lite ljus igen! Man är fin, man är brun man ser lixom inte trasig och sliten ut! inge smink för att va snygg, utan de är man ändå! Ja, ni förstår. SOMMARN, nästa kommer spenderas med två flickor! <3 Vilken grej.
Två små på stranden och hålla reda på! Jesus, tur att lillan knappt kommer kunda vända sig! ;)

Är det någon fler som känner igen sig med att bli smådeppig under denna period?
Eller tycker ni bara de är mysigt? :) Som jag sa när jag va gravid med wilja, jag vill INTE vara gravid under samma period på året!^^ , jo tjena. En månads skillnad blev de! Man blir så tung, isolerad, ful? de är kallt. Jobbigt att gå, ja allt är bara hua. Gravid på sommarn, japp! De vill jag vara även om det blir varmt på ett annat sätt. Men värme klarar jag av, älskar värme. SÅ GE MIG JUNI MÅÅÅNAD!♥

Postat av: Sussi med bebis i magen.

Publicerad 2011-11-10 19:48:22

Hur mycket längtar man inte till sommaren när du lägger upp sånna här bilder då? Ser ut som om ni haft en fantastisk sommar.



Det där med graviditet på sommaren är jag lite kluven på, blir jag lite för varm redan nu blir jag tok irriterad och tänk då gravid och värme på de tro nog att vintern passar mig bra även om jag gillar sommaren mycket! :)



Duktigt att göra egen soppa, jag gillar att fixa i köket men soppa är jag ingen mästare på helt ärligt men nu när det finns ett färdigt recept uppe så kanske det är dags att försöka sig på en gång. :)



Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela