Publicerad 2011-11-10 21:48:03 i Bara Patricia,

- Har jag tröttnat?




Åter igen så sitter jag här med dessa bloggtankar!
Vet inte om jag har börjat tröttna, inte så. Kanske bara för en stund, jag är inte lika engagerad så som jag önskar att jag vore! Känns som jag har tappat väldigt mycket, och vet inte hur jag ska få tillbaka just de 'där' som krävs för att driva en blogg! Skriver för mig själv, det gör jag absolut. Men samtidigt har det blivit en utmaning att skriva för er, skriva så att ni gillar den! Känner press på mig när jag inte uppdaterar, känner mig stressad över bloggen när jag lixom inte hinner! Så ska det väl ändå inte vara?

Känns också som jag har tappat mycket om vad jag ska skriva om!
Hade det inte varit för er, ni som peppar ni som glädjer er för oss! så vet jag inte om jag redan hade slutat? kanske hade skrivit på en helt personlig bara för att föra en dagbok!
Mycket tankar som jag har, men jag vågar inte skriva ner alla här. Vill inte hänga ut någon, vill inte göra någon ledsen eller förbannad. För jag har också märkt hur långt vissa kan gå! Och det ska vara några som man kunnat kalla för vänner tidigare i livet, vad skulle då inte en främling kunna göra? :/

Hoppas bara att jag hittar tillbaka lite! :) Ska inte sluta, så de är inte det. Måste bara finna mer motivation och mer ett konkret VARFÖR jag bloggar.

Postat av: li

Publicerad 2011-11-10 22:50:33

se det som att du för dagbok för dig själv där du kan se tillbaka på ditt liv som gravid när du blir äldre, det är roligt att ha bloggen kvar då, för att se tillbaka. minnas vad du kände, hur du kände, vad ni gjorde osv. radera aldrig bloggen, oavsett om du slutar blogga (MEN DET FÅR DU INTE!!!)för du kan gå tillbaka till så fina minnen sen när du blivit äldre :) kram /älskar att läsa om ditt liv!

Postat av: Elin

Publicerad 2011-11-10 23:04:25

Så länge du skriver för DIN skull så ska du fortsätta! :) Men förstår hur du känner till 100%!



Jag vet att jag är skitdålig på att kommentera (hej småbarnsmorsa utan tid till att sitta still haha) men jag kikar in här nästan varje dag och jag beundrar dig för hur stark du verkar vara! Fattar inte hur folk kan sitta bakom en skärm och klanka ner på andra .. Du verkar vara en toppenperson och en skitbra mamma till Wilja!



Kram på er

Postat av: Hanna och kungen

Publicerad 2011-11-10 23:18:16

Jag är jättedålig på att kommentera men känner att det är läge nu! Jag hittade din blogg för någon vecka sedan och var naturligtvus tvungen att läsa från början - sen var jag fast. Jag blir glad av att läsa om dig och din vardag. Såg dina videoinlägg häromdagen och ville bara krama dig! Du känns som en nära vän trots att jag inte ens träffat dig. Jag hoppas att du hittar flöden igen så du tycker det är kul!



Många kramar!

Postat av: Frida

Publicerad 2011-11-10 23:31:46

Hej!

Tänkte bara säga att jag gillar din blogg skarpt och det är den fösta bloggen jag går in på när jag sitter vid min dator!

Det är otroligt kul att läsa din blogg! Så jag hoppas verkligen att du finner glädjen i att blogga för jag uppskattar din blogg så otroligt mycket!

Postat av: Emelie

Publicerad 2011-11-11 07:12:15

Kanske inte blir lika många tankar och frågor när man väntar sitt andra barn? Men när du väntade wilja skrev du nästan varje dag om hur graviditeten var och så. Men den här gången har det inte vart lika mycket. Du kanske skriver om det någon annanstans för dig själv bara men jag skulle gissa på att det är något som iaf du själv vill ha sen. Tror att många som jag som inte har barn skulle tycka att det var intressant att höra mer om hur det är och lite jämfört med förra gången. Kommer ju något inlägg ibland med lite sammanfattning iaf :)

Postat av: nathalie 17 år och gravid

Publicerad 2011-11-11 08:20:48

Hoppas du hittar tillbaka och får motivation!

Din blogg är så underbar och jag bara älskar att läsa den!

Sen är ju du en helt fantastisk mamma!

Postat av: Charlotte & Ami

Publicerad 2011-11-11 09:42:17

Unika & handgjorda julklappar hittar Du hos SmyckeLi! Graverade smycken, herrsmycken, bildsmycken, änglar, dop& gravid smycken mm!



Just nu pågår även en tävling i bloggen, kika gärna in! :)



Mvh Charlotte & Ami

Postat av: Stina

Publicerad 2011-11-11 09:55:20

Känn ingen som helst press på att du MÅSTE blogga, uppdatera, vara intressant, skriva något bra HELA tiden. Det är hur lugnt som helst, det är trevligt att läsa om det finns något att läsa. Ingen kommer trilla ner och bryta ihop om du inte känner fört ibland,(missuppfatta mig rätt) De flesta, eller ja iaf många, vet att man ibland tappar lite, oavsett vad det gäller, och har förståelse för det. Om man inte har det borde man kanske se över sin egen medmänsklighet och försöka bli lite mer ödmjuk Så skit i vad "vi läsare" tycker och kör på din grej, vi läser det som ges och är lika glada för det! Hoppas det gav lite pepp iaf!

// Stina

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-11-11 12:09:50

lägg inte av. du behöver inte skriva så mycket för varje gång du skriver så blir det bäst ändå :)

Postat av: kajsa akterhag lyxell

Publicerad 2011-11-11 12:24:36

Vet du vad? Ibland får man tröttna och ta en paus, inte till vår fördel som tycker om att läsa det du skriver. Men det är ju viktigare att du tycker om det du gör! :)

Postat av: Lisa

Publicerad 2011-11-12 17:32:46

Nää, tänk inte så!! :( Det hade varit tråkigt om du hade slutat att skriva. Läser din blogg varje dag. Du skriver jätte bra och tar mkt fina bilder! :)

Men en blogg ska ju aldrig vara en bördan för att du har ju trots allt ett RIKTIGT liv men sambo och framförallt en dotter.

Hoppas att du hittar din passion att tycka det e kul igen! :) Men du gör det bra redan! :)

Postat av: Cornelia

Publicerad 2011-11-14 16:28:19

Vore jättetrist om du slutade skriva men självklart ska det kännas bra varje gång du sätter dig framför datorn och knåpar ihop ett inlägg. Ibland blir man omotiverad av olika anledningar och då kanske det kan passa med en paus? Och du ska inte behöva känna press, skriv bara lite när du själv känner för det! Jag gillar din blogg ändå, även om du inte skulle uppdatera så ofta! :-) Stor eloge till det du gör! Fortsatt lycka till med lilltjejen och den ännu mindre som är på g! Ni är så fina allihopa. Kram och tack för mysig läsning!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela