Publicerad 2011-11-10 09:44:44 i Bara Patricia,

- AJ, min tutte! Råmjölken is BACK.




Jag forstätter på detta spår med gamla sommarbilder.... En mamma som nyligen fått reda på att lilla liten befann sig i magen, vecka 10♥

Föresten! AJ min TUTTU! Vaknade imorse av att jag inte kunde ligga på ena bröstet, wtf?! Satte mig upp i sängen och kände. Japp, stramt och de gjorde lite ont. Kläde lite på brösten och ut kom RÅMJÖLK i mängder! Helt genomskinligt med en strimma av de där gula i. Herrejesus, känns som min mjölk försvann sen för bara någon månad sedan och nu är den tillbaka igen. Gash! Hoppas de släpper, de högra är det jätte mycket i. Men det vänstra har jag knappt nått i.

När ni ammade, hade ni något bröst som va mer en favorit?
Wiljas va just det vänstra. Men jag är så fruktansvärt öm i det bröstet nu efteråt! Att klämma på bröstvårtan är bara att glömma. Så är lite orolig över om jag kommer kunna klara av att amma på det bröstet sen?

Har lovat mig själv denna gång, OM amningen nu fungerar! Så kommer jag som högst amma i 6 månader, och då ska vi variera flaska & tutte. Pumpa till flaska så Linus får möta, tänker inte gå igenom ett likadant hell som med Wilja! Utan bebisen ska lära sig ta flaska från början, likaså napp. Gick lite sådär att försöka med Wilja efter ett par månader, hon spotta allt som kom i hennes väg! Inte förns nu efter 1.5 år hon lärt sig suga rätt på en flaska! Men amma de 6 första månaderna VILL jag, ifall jag kan.

Tycker att amningen ger så mycket närhet mellan mamma & barn, och de tror jag verkligen på.
Den första trygga starten man kan ge, och all den näring barnet behöver till en början.
Så om jag KAN, så FÖR amning! Men inte förlänge ;)

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-11-10 11:45:37

har också sjukt mycket råmjölk, exakt samma som dig. Fick det de första veckorna av graviditeten :)

Postat av: naiana

Publicerad 2011-11-10 16:44:16

Man ska amma helst 1 år med ett barn för det är jätte viktigt för ungen. 6 månader är för lite.

Postat av: Charlotte & Ami

Publicerad 2011-11-11 09:43:12

Unika & handgjorda julklappar hittar Du hos SmyckeLi! Graverade smycken, herrsmycken, bildsmycken, änglar, dop& gravid smycken mm!



Just nu pågår även en tävling i bloggen, kika gärna in! :)



Mvh Charlotte & Ami

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela