Publicerad 2011-05-25 00:57:00 i Bara Patricia,

Tack för den här tiden! <3


För tre månader sedan så låg vi i min säng... Snön låg på backen, och de va den kallaste natten på hela året kändes det som. -23 grader va de ute, och de kommer både du och jag ihåg. Den här kvällen.. Den va speciell, på alla sett och vis. Jag tänkte, tänkte igen.. Tänkte på hur mycket som hade hänt under så kort tid, så mycket som hade växt inom mig, så mycket jag hade utvecklats! så mycket som jag lärde mig att hantera att känna. Du kom in i mitt liv som en storm, som en tornado! och bara drog med mig.. <3 Det gick så fort, men jag kände så starkt!

Du fick mig att göra ett val, du fick mig att ta ett så stort steg.. Hade jag inte känt som jag gör för dig, så hade jag aldrig lämnat min trygghet! Därför så bryr jag mig inte om när någon säger till mig: Patricia, de här går för fort.

Den personen har verkligen ingen aning om hur jag känner, eller hur starkt jag känner! Jag hade aldrig rubbat allting för mig, för Wilja! om jag inte VISSTE att du va rätt person. Om jag hade känt: de här är en kille som jag har för tillfället, så hade jag ALDRIG valt att separera, flytta, flytta en gång till! gå igenom allting med Wiljas Pappa. Men jag gjorde de, för jag visste! och att de skulle leda till där vi står idag, de hade jag inte en aning om för tre-månader sedan.

Då låg du där.. Du sov! Jag bara stirra, va helt stum. Mina fingrar gled längst din rygg, jag tröck mig närmre dig och bara andades in! du va som en dröm hela du för mig. Så perfekt, så vacker och så fridfull. Där låg du, kärleken i mitt liv! och jag bara visste, de får bära eller brista. Men försöker jag inte, eller vågar jag inte så kommer jag ångra de RESTEN av mitt liv! Jag frågade dig då, om du verkligen ville bli min.
Du sov... De va inte de charmigaste, men du sa ja... och vände dig om och somna! <3 haha!

Men de är just den du ÄR, och det är den killen jag älskar så förbannat mycket.
Tack för den bästa tiden i hela mitt liv! Du gör mig så lycklig och så komplett.. Om någon bara förstod och verkligen trodde på hur mycket! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela