Postat av: Madde

Publicerad 2011-05-08 03:46:51

Har du bytt lösen? Kommer inte in!

Postat av: Sarah

Publicerad 2011-05-08 10:09:40

Hej Patricia!

Jag testar att skriva här då min mail vägrar samarbeta när jag försöker maila. Läser din blogg varje dag och skulle jättegärna vilja ha lösen om jag får?

/Sarah

Postat av: Linda - Mamma till Joline

Publicerad 2011-05-08 15:49:39

Det gick inte att kommentera på din andra blogg så kommenterar ett inlägg därifrån här:



Jag känner verkligen igen det där.. Jag är ju också ensam och Joline ska börja på dagis i augusti. I samma veva som hon börjar på dagis ska jag börja plugga. Skolan ligger 1.5 timme från dagis så jag har också ångest över hämta/lämna och speciellt ångest över hur det ska gå när dom ringer och säger att hon är sjuk eller har ramlat och slagit sig. Kul att behöva säga, ja men jag kommer om 1.5-2 timmar då!



Men det får helt enkelt gå. Jag har bestämt mig för att jag ska plugga och då får det bli kämpigt i några år. Tråkigt nog går det såklart även ut över Joline, det går inte att undvika. Men i slutändan kommer vi båda att få det så mycket bättre om jag har utbildning och ett bra jobb.



Kolla upp det där med dagisens öppettider. Här i vår kommun är det 06.30-18.30 som gäller men jag vet att det är olika i olika kommuner och privata förskolor får ju bestämma själva. 17 låter dock rätt tidigt, många slutar ju vid 17-18-tiden!



Har du verkligen ingen som kan hjälpa dig om det krisar då? Någon vän, släkting? Annars kanske du lär känna någon förälder på förskolan så kan ni hjälpa varandra med hämtningen någon dag i veckan. Läste i någon tidning om några föräldrar som hade ett rullande schema där de tog hem varandras barn tillsammans med sina egna någon dag i veckan så alla fick en dag i veckan då de inte behövde hämta förrän framåt kvällen!

Postat av: anna

Publicerad 2011-05-08 20:46:06

får ja läsa?

Postat av: Rebeccas

Publicerad 2011-05-09 10:31:35

har försökt nå dig på FB, la till dig där så skriv när du har tid gumman :)



Kram <3

Postat av: Emma

Publicerad 2011-05-09 17:00:01

Tror jag skrev till dig på FB men fick aldrig lösen av dig, skulle så gärna fortsätta följa bloggen den är så beroendeframkallade :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela