Publicerad 2011-05-24 19:25:53 i En annan del av Stockholm!,

Jäklar va vi somna!


Åh, vart tog den här dagen vägen?
Vaknade nyss i panik! Alla tre slocknade efter middagen, och Linus va sen till träningen!^^, så han for upp som ett skott. Så nu sitter jag här, och FRYSER! Wilja sover nu skruttan.

Någon som vill hitta på nått bus med barnen i veckan? :)

Annars blir det lugnt. På torsdag åker jag till Gnesta! sover kvar där tills på Fredag! ska på möte på morgonen, så orkar inte stressa på Fredagsmorgon från stockholm. Sen blir de att åka ut till storesyster i helgen! Packa väskan och en massa lek-lust och åka ut dit fre-sön! <3 Blir att MYSA, busa & leka. Grilla om de e fint väder? min syster och jag är riktigt duktiga på de måste jag säga. Dricka nått glas vin? sen kanske stan på lördag! och på Söndag så har moa fotbollsmatch, så då ska syster stå och sälja korv! ;D

Skönt o ha en sån helg.
Och sen NÄSTA, så blir de RÖJ! Gnestadagen närmar sig.

 

Postat av: RRebecca

Publicerad 2011-05-24 19:55:45

Tack gumman! Men nej jag är verkligen inte nöjd!! Vill ha DIN färg :) vill du ses nått nästa vecka? :) kram

Postat av: miia mamma till My

Publicerad 2011-05-24 20:14:51

Vackra du <3 Om vi bott närmre hade vi gärna umgåtts med er.



Sv:Den har ja gjort själv faktiskt :)

haha, ja samma här. Jag är väsksamlare o mysan springer runt med mina väskor så köpte en liten till henne igår :)

Jodå, lite förkylda bara annars bra.

Jag kollade på kanalen TLC, ett program om barn som är med i skönhetstävlingar. Sen om det är dom själva som vill det eller mammorna det vet ja ej. Men en började när hon va 10 månader så det va nog mammans val. Blir så förbannad på sånt, barn ska inte ha fejkbränna,bli sminkad som ett luder, ha dom kläderna eller tävla på det sättet. Utan smink och normala kläder så hade det varit ok enligt mig.



Fint du har fått det härinne :O)

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-05-24 23:19:37

Du är så jäkla vacker!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela