Publicerad 2011-05-17 14:07:20 i Livet i Gnesta,

Jag måste erkänna att när jag läser de, så...


Jag måste erkänna att när jag läser de, så känns det så löjligt. Ena veckan dens bästavän, andra veckan den andras! De är väl anledningen till att jag ratar brudar. Har några tjejkompisar, men inte många! För vi är så jävla sliriga, och säger ALDRIG vad vi tycker! Jo till andra, men inte till den personen i sig. Dom som står mig närmst, nu menar jag Mimmi i stort sett kan nog HATA mig ibland, för är nått fel så säger jag det direkt till henne. Men i längden vinner man på det, eller? Även om de kan låta hårt så är de ju för att jag vill klara upp se som hänt, så man inte går och ältar & ältar. Men den här människan.. Så jäkla falsk så det är läskigt! Eller inte bara du, utan ni tillsammans är så fega och kan inte stå för nånting. Ush! Så jäkla mkt skit jag har hört, och nu? Aja, inte min ensak. Men tycker jävligt synd om den som inte förstår nånting!

Postat av: Kine

Publicerad 2011-05-17 16:59:02

Förstår exakt vad du menar!

Har det själv så med de tjej kompisar jag umgås med. Vi är ett kompis gäng (killarnas kompis gäng från början) och vi tjejer går inte ihop för fem öre! Så fort alla är hos någon, och man själv åker hem då går skitsnacket bakom ryggen, och INGEN vågar erkänna att den har sagt något eller stör sig på något, så den personen skyller heller på att den andra sa det! J'vla fjortis nivå!!



Sedan efter ett tag, då är det massa hjärtan och gulli gull, sedan när man inte är med så är det snack bakom ryggen igen! Det VÄRSTA är, att de som beter sig så här mot mig snart över 18 år. Den enda 19 och den andra 22!! (22år, hallå). Den ena utav dom är mamma medan den andra väntar... falsk heter, JAG HATAR det!!



Kram på dig!

Postat av: Elmina :)

Publicerad 2011-05-18 21:48:58

Hej Patricia! :)



(så roligt att din bästa vän heter Mimmi, precis som min bästa vän heter (: )



Det var jag som kom fram till dig idag på H&M, det var så himla roligt att träffa er! Gjorde nyss en inlägg om er, hoppas det var okej att jag lånade två bilder från din blogg :)



Jag ska mail dig sen, om att du skulle kunna fota mig & min bror :)



Kram Elmina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela