Publicerad 2011-05-12 07:16:01 i Bara Patricia,

Inte alla.. <3


 


Det är inte alla flickor som får vakna upp... Gå upp, och se små små lappar med dom tre vackra orden på lite överallt i hela lägenheten. <3 Ler inombords och leendet är från öra till öra! Överallt va dom, en liten lapp på sängen dirket när jag vände mig om! Redan då kände jag: aaaw...... Sen gick jag till köket för att hämta vatten, då såg jag en lapp på mackorna! Sen skulle jag ta lite dricka, och i kylskåpet... Sen till toaletten, och DÄR också! Och en på bänken... och sen vid datorn och datamusen! <3

Haha, du kan verkligen min rutinrutt på morgonen.

Vatten - check!
toalett - check!
Bänken - check!
DATORN - check!

Haha, va SÖÖÖT du är! blir helt knäpp... Orka att sitta o pyssla när klockan är halvsex på morgonen? Du är bäst i hela världen, förstå det. För mig så finns det ingenting annat!

Vaknat tiidigt idag? och grått är det ute också! "/ syyck.
Ska väl duscha, göra oss iordning! Sen åka hem mot Estockholmo :) Umgås med Mamma idag! Sen imorgon så ska jag lämna talibanen till hennes Papi. Hon har varit ett m å n s t e r sedan i måndags! "/ Jääkla spruta. Först feber, sen va hon så stel i bena så hon knappt kunde gå. Sen blev de jätte svullet och två stora knölar. Inatt har både hon och jag sovit dåligt, hon böka in i det sista! Så jag hoppas på att denna natt kommer bli lugnare..

Jag tror för övrigt att hon drömmer otroligt mycket när hon sover! splattrar och flaxxar, vaknar och skrattar och nästa sekund är det värlens tårar! :/ Sen om hon vaknar så säger hon: DUUUU! och kramas som inget har hänt:)
trollfia.

Ibland vet man bara om man har hittat rätt, då känns det bara som det ska.
Jag längtar så tills imorgon! <3 du är så min.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-05-12 09:30:11

måste bara säga att MÅNSTER stavas inte så det stavas MONSTER! har sett dig skrivit de såå många ggr men du verkar inte komma på de själv så var tvungen att rätta det ;)

Postat av: Trixie

Publicerad 2011-05-12 12:13:21

Uscha, lilla skruttan då :( hoppas det är bättre nu!

Vad är det för spruta hon fick?



Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela