Publicerad 2011-05-20 09:24:04 i De bästa av Bålsta! <3,

Full fart hela dagen!


Frukost har nu intagits i detta underbara sommarväder äntligen så kom solen fram igen!
Wilja har ätit gröt med äppelmos, och hon fick äta själv... Så in i duschen med min bebis! ;) Haha, de här får hon inte göra när Linus är hemma! Han skulle bli tokig! :D Men tur att mamma är så duktig på att städa undan! xD
Linus har för övrigt satt små lappar till mig gulle. Tex: Tänk dig för ......... <3 Vid diskhonen, hahaha! Jag har en vana att alltid slänga ALLT i vasken brevid disken!^^, och de har ja alltid gjort. Och ALLA jag känner stör sig på de!

Så, nu har jag försökt att bli bättre på de!^^, lyckades ju få rejält stopp i Gnesta en gång... Fan alltså!
Sen är de osten. Jag är SÄMST på att stänga saker, alltså ja stänger. Men inte ordentligt! :P likadant med korkar... Ja skruvar aldrig på allting helt? Varför gör man så? De är ju lixom inte jobbigt på nått sätt. Men ja gör alltid de?

Och ställer in tomma saker i kylen....
Äh, ja måste bli bättre. PUNKT! :D

Nu blir det att duscha oss, sen rulla in mot den stora staden. Göra sig fina! Sen ska W till sin Pappa ikväll.
Han är ju ledig nu hela veckorna.. Så de är på tiden! :) Så ja ska kila runt en sväng på stan och kolla.. Sen möta mamma på Söder för att ta ett glas vin!
Hitta ett par SKOR ska jag göra idag. Måste ha ett par fina vardags-high-heals. Kan inte gå i Converse JÄMT!

Sen ikväll blir de middag! Grekiska färsbiffar med fetaost, ruccola och champangekräm. MUMS! Sen ska älskling göra potatisgratäng, sen kokad sparris och körsbärstomater! Mumma.
De blir bra de här.

EN BRA dag med andra ord! :)
Jag älskar er.

Postat av: Jenna

Publicerad 2011-05-20 12:03:32

Ah det later som en toppenmysig dag! Njut riktit ordentligt och den dar middagen lat inte helt fel. Hur gor man champagnekram? Det skulle jag ocksa vilja testa :)

Massa kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela