Publicerad 2011-03-23 08:19:55 i Livet i Gnesta,

Vårkänslor & skinnjackan är på!


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Vaknade alldeles nyss & blev helt chockad! stunden innan jag vaknade till nu på morgonen så låg Linus brevid mig och sov, efter nån minut kändes det som! lös solen in och han va borta?! Och jag va tydligen för gullig för att väcka o säga hejdå till? :D haha, den tackar vi för!

Nu blir det att åka in till STAN en sväng för att fika för den som hade ork att kommentera att jag ska spara mina fikpengar till en dator. Smart drag! Men jag är snäppet socialare än att sitta vid en dator hela dagarna. Så fika med mina vänner får jag ut LITE mer av kan man säga! ;)

Och jag har sagt det, inga mer kommentarer om Mimmi i min blogg.
HON vet att JAG saknar henne, det räcker! Men man är två om att försöka rädda nånting. Så ta och fråga henne om det intresserar dig så otroligt mycket?

Idag är de vårkänslor ända ut i fingertoppaarna! <3 Hoppas bara inte det blåser som igår.
Vill sitta helt i LÄ och bara njuta! <3

Får ont i hjärtat när jag tänker på hur lång tid de kommer ta innan jag får sova brevid mitt hjärta igen..
Känna hans närhet och hans kramar! Ush.. Me gonna miss you baby!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-23 09:16:16

självklart e det bättre att vara soial o fika m sina vänr. MEN det var du som KLAGADE att du INTE hade någon dator?? så Därför sa jag att du kunde spara till en dator istället för o fika bort pengarna eftersom det verkade så viktigt m en dator för dig !!!

Postat av: Nicole - mamma till C & gravid

Publicerad 2011-03-23 11:59:53

Nyförälskelse :) mysigt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela