Publicerad 2011-03-01 08:49:16 i Livet i Gnesta,

Underbara dagar här med dig.



<3

Igår så gick jag ner och mötte Madde & Magnus vid tåget.


Juste, förlåt. Får ju inte nämna deras namn i min blogg, för då tycker jag om dom mer än min bästavän Mimmi och min gudson Liam! Herregud, va de FJANTIGASTE och idiotiskaste jag någonsin har hört! herregud, hur gamla är vi?! får man inte umgås med vilka man vill, och umgås man inte med någon HELA tiden har man blivit osams och är rivaler? Stoppa upp nånting och snurra på det!
Jag älskar min Mimmi och Liam mer än ni någonsin kommer kunna ana. Så håll käften! En enda kommentar till om det så lovar jag och svär att kolla upp IP numrena och sen stå utanför din dörr och vänta så du kan hosta upp de i ansiktet på mig! idiot.

'Står på din sida' jävla tönt.'

Whatever! Mötte mina FINA vänner, gick och fikade lite i Centrum! Sen kom Linus förbi en stund. Tog de lugnt, kollade lite på Lindex och Madde hittade en dress till Elliot! Likadan som Wiljas fast i grönt och i blått. HUR fin som helst! Sen gick jag och M till Carina och Kjelle. Linus drog o träna en sväng! :D
Satt där och myste en stund. Sen kom Linus förbi och skulle hämta oss och har med en liten present till Wilja!! Kollade på en mössa på Lindex, men köpte den aldrig! sen fick hon den :D ååååh, tack o så fin hon blev.

Sen så gick vi hem! Lagade mat, busade lite och sen blev de sängläge med nya avsnittet av SOLSIDAN!
JAG DÖÖÖÖÖÖR, Diiiiijonsenap säger ja bara!^^, HAHAHAHA.

idag blir de TOKmys och Fotomys!

Postat av: emelie

Publicerad 2011-03-01 09:19:28

Haha nu gör du mig generad!!! Men tack.. det blir jag väldigt glad över att höra, speciellt nu när man inte är så nöjd med sin kropp..än, hehe ;P



Men vet du vad, det tycker jag VERKLIGEN att vi ska göra! :)pusspåre!

Postat av: emma - 19årig mamma till hugo :)

Publicerad 2011-03-01 11:52:10

haha tränar han med henne som tyngd? ;)



ja kör på det tycker jag :) nja, bra med magsjukan men nu har jag tappat rösten istället :p så jäklarns trött på att vara sjuk!

Postat av: Jonna Kuparinen

Publicerad 2011-03-04 06:10:07

Hey måste bara säga att du är jätte fin och du e en underbar bra mamma! Hoppas allt e bra med dej, Wilja och nya killen :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela