Publicerad 2011-03-01 19:56:05 i Wilja 9-12 månader,

Tröttmamma.nu


 

Har busat med barnen hela dagen! Gick ner till Centrum och mötte M och tog en liten fika! in en snabbis på Lindex och köpte stumpor åt Wilja. Hur kommer de sig att ja ALDRIG har två likadana? helt otroligt! hur kan dom bara försvinna på de viset? Har ni nått tips om att behålla PAR och inte ensamna stackare! blir knäpp.

Som Linus sa när han kom hem, de går ingen nöd på mig när han lämnar mig ensam hemma hos honom! hittar på massa saker att göra^^, jag och Wilja terrar hans data med bilder, tar bilder & redigerar bilder! Och igår satt han på Photoshop o redigera en bild på W SÅ fin den blev. <3

Nu har vi ätit lite middag! Carbonara stod på menyn, rakade av Magnus håret också!
Nu ner till Totte & Sophie på lite fika.

Sen är de maaaaaaaaaatch, fotboll! som om ja vore intresserad^^, men ja får försöka kolla den iallafall.

Hörrni, GLEST med frågor! kom igen nu så ja kan svara på lite :D

 

 

 

Postat av: Sanne - mamma till lykke

Publicerad 2011-03-01 20:12:34

Du verkar så himla glad igen med nya killen :-)

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-03-01 20:15:08

Åh så JÄKLA läcker!!!!!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-01 22:03:20

Detta kanske inte blir någon fråga direkt,men jag undrar lite hur du planerar framtiden?wilja verkar acceptera att åka runt o sova här o där,men borde ni inte vara mer "hemma" alltså,så hon får ha sin egen säng,sin egen trygghet(självklart är du den största tryggheten,men ett riktigt hem) och vad säger Simon om att du tar med dig wilja o åker bort flera dagar till din nya kille? Skulle du

acceptera om Simon tog med wilja till sin nya tjej (om han har någon) i flera dagar.... Behöver hon inte likaMkt sin pappa som sin mamma???

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela