Publicerad 2011-03-27 10:15:57 i Livet i Gnesta,

Jag vill tacka alla nära & kära för en fan...


Jag vill tacka alla nära & kära för en fantastisk dag och kväll! Wilja tackar för alla fina presenter som hon har fått. Av sin Gudmor Mimmi så fick hon en bil! Som hon ÄLSKAR den. Hon släpper inte sina leksaker. Och av Madde och Magnus fick hon ett tält och en docka! Den pussar hon på, lägger den på bilen och går runt. Sen fick hon en telefon, marackas, kläder från mormor från Zara! Mickis kom med en tunika och en söt liten kjol! Av tant Johanna fick hon sin första baddräkt och en jumpsuit! Fashiongirl säger jag bara! ;) hängselbrallor av morbror. Så förbaskat sött! De va full rulle med lekande barn här, när folk börja avta så gick jag Mickis och Johanna o beställde pizza. Sen blev det att göra sig iordning. Lämnade Johanna och Wilja på gullmars vid 8, och vi styrde mot medis för att möta upp Mimmi :) satte oss på Ojojoj. :D beställde första cidern och fick veta att mitt hjärta skulle komma till stan från Bålsta! Snacka om lycka!!! Blev så förbannat glad, och dom bara sucka åt mig... Nu fick dom träffa den där tappejoel äntligen! Och ett bra intryck gjorde han <3 Gud, kunde inte slita mig! Va lite satt folk tänkte: get a roooooom! Men de e sött. Precis så de ska vara! Sen vid halvtolv begav vi oss hemmåt för att hämta wilja. In i taxin, hämta trollet som va så glad :) hade gått jätte bra. Tusen tack Johanna <3 Sen kom vi hem, wilja somnade. Och jag bara njöt av att få träffa Linus igen! FAN så jag gillar dig.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-27 10:27:03

men herregud patricia! seriöst, nu får du väll iaf ge dig? kanske dags att ta wilja i det främsta rummet istället för dig själv? INET spec snällt och bra för henne att bli hämtat MITT i natten i sthlm???? om kl va halv 12 kunde hon väll fått sovit över natten kan man tycke. det var inge snällt asså fyy

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela