Publicerad 2011-03-11 11:10:24 i Livet i Gnesta,

Jag älskar att ha hitta kläder som man had...


img_4062 (MMS)

Jag älskar att ha hitta kläder som man hade glömt ens fanns :D dessa älskade jag, men jag har inte sett dom på månader. Hur mkt kläder har man inte som ligger på hög och skräpar då?! Ska RENSA när jag packar upp allting i nyyyya lägenheten <33 inatt va de en hemsk natt, har legat och vridit och vänt på mig hela natten. När klockan ringde åtta imorse så kändes de som jag inte hade sovit nånting! Så.. Snoozade till kl 9 och gick utanför dörren 09.30! Den ni.. Smink, dusch, mata och byta på bebis! ;) dock är pälsen på skallen för jag hann inte föna håret och liknar en slickad tonåring om huvudet utan den nu. Sitter på tåget på G till hökis nu och ska skriva kontrakt!!!! :D sen får jag flytta in när jag vill. Jävligt osmidigt att Pappa åkt till Thailand EN dag innan, så måste ha någon som är villig att köra :) *blink!* sen ska jag hem bums. Packa ner de sista ja äger i bananaaaskartonger, hoppas på att nya BUZZ har kommit i brevlådan hos frun. Då är denna fredagskväll räddad! ;) en flaska vin ska jag köpa idag också! Dags o fira mitt liv lite tycker jag :D idag, så är det en bra dag.

Postat av: Nicole - mamma till C & gravid

Publicerad 2011-03-11 16:47:35

Good luck!

Postat av: annsoh

Publicerad 2011-03-11 16:57:10



Vill du läsa nått intressant? Nått som du fastnar för Även följa en tjej som är 16 år & förlovad. Där en blogg innehåller bilder och fotografering och mode o sminkning och även tävla om att bli dagens blogg varje dag!? kan det bli bättre! Ja, du får även följa en av Eskilstunas största bloggar!

http://annsoh.blogg.se den rätta bloggen för dig!



och glöm inte bloglovin ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela