Publicerad 2011-03-05 12:23:45 i Livet i Gnesta,

Hittat ett inlägg om mig! Trevligt.


Tjejen som har bloggen mammasangel.blogg.se heter Patricia och jag kan inte sluta läsa hennes blogg även om jag tycker hon är så jäklarns konstig bara.

Hon blev gravid en av dom första gångerna hon och pappan till dottern Wilja nuppade och har efter det spelat HAPPY FAMILY i sin blogg men helt plötsligt tog det slut! Patricia skrev att hon hatade pappan och inte förstod alls varför han dragit men några veckor senare var dom tillsammans igen och THE HAPPY FAMILY was back :p Men mig lurade hon inte och snart tog det slut igen.

Men varför ta det lite lugnt och ägna sin tid åt sin dotter när man kan bli tillsammans med en ny snubbe efter några veckor igen och vara väääärldens lyckligaste igen?? Hahaa jag undrar vad stackars Simon känner (pappan).



Något annat som inte slutar förvåna mig är att hon är så tuttfixerad - alltid lägger hon upp
bilder när hon bara har bh eller när tuttarna är i fokus haha vilken mamma vaaah!

ÄH kanske är jag bara avis för att hon sexar runt i spetsunderkläder medans jag bara mjölkar ner mina slitna äckliga amningsBhar??



Detta inlägg fick jag reda på att de fanns om mig genom Mia.
Trevligt såhär på förmiddagen! Vet inte ens vad jag ska säga. Skriva får hon göra HUR mkt hon vill om mig, för alla har ÅSIKTER och det är inte FEL. Jag vet att folk tycker och tänker massa konstiga tankar om mig just nu. Och jag kanske är konstig?
Men jag kan inte säga mer än att: Känns det rätt så gör det! Och då tänker jag inte ljuga för mig eller för min omgivning för att göra er andra lyckliga.

Så nu ska den TUTTFIXERANDE mamman att ta och återgå till kalasfirande och mysa med min dotter!
För eftersom Linus är i vårt liv nu så har jag inte tid med henne? vilket skämt!

Postat av: Sanne - mamma till lykke

Publicerad 2011-03-05 12:52:15

Undrar vad för bekräftelse hon vill ha...



Jag tycker det är kul att du har träffat en ny, och inte hindrar det wilja nått..

Postat av: Nicole - mamma till C & gravid

Publicerad 2011-03-05 12:59:12

Men jag säger bara hahahah.. Att man orkat blogga om det är beundransvärt :)

Postat av: Wilja, mamma till Jamie!

Publicerad 2011-03-05 13:03:32

haha, hon har skrivit om mig med! Säkert någon patetisk ensam jävel som inte har nåt bättre för sig bara ;) Inget att ta åt sig av :)

Postat av: Hahha

Publicerad 2011-03-05 13:20:05

hahahhaa. MITT I PRICK! Du måste ju erkänna att det stämmer rätt bra :)

Du är ju verkligen ingen ordinär mamma.

Postat av: Rebecca

Publicerad 2011-03-05 13:25:20

Haha vilket jävla skämt!!! Att folk inte har nått liv! Bry dig inte om den där "människan", hon e bara jäääävligt avis! You Go girl!!

Postat av: Carl Kingen Simon Elis Farsan Brandén

Publicerad 2011-03-05 13:40:33

jag kan ju inte annat än älska den kommentaren:P

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2011-03-05 14:08:02

Vilken patetisk människa som skrivt nått sånt! Jag älskar din blogg och har gjort sen första stund! Vem skulle inte vilja ha din kropp när man både fött barn och ammat så länge som du gjort? Och nu när du träffat en kille som verkligen gör dig såå lycklig så det till och med lyyyser om dig, klart som fan folk blir avundsjuka! Dessutom har en helt otrolig dotter som är precis lika vacker som sin mor, vem skulle inte bli avundsjuk? Och då försöka sitta och trycka ner istället för att glädjas med dig förstår jag inte!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-05 14:11:18

Hon uttrycker sig väldigt konstigt, men hon har rätt i en del hon skriver (det där med tuttar och bilder menar jag dock inte).. Jag skrev tidigare en kommentar till dig som du valde att inte publicera, vet inte om den kanske träffade rätt och därför ville du inte att någon annan skulle se den. Det var inget påhopp, mer ett försök till att hjälpa dig. För på något sätt tycker jag det är väldigt tråkigt att du behöver någon ny för att du ska känna någon mening med ditt liv. Du skrev själv förut att du haft förhållanden som kommit direkt efter varandra sen du var 14 år. Då borde du väl egentligen försöka stå på egna ben nu? Bara ta hand om dig och Wilja. Bara för att du hittat någon IGEN så betyder inte det att det varar för evigt, inget av dina tidigare förhållanden som du kastat dig in i har ju gjort det och om man läser tillbaka i bloggen så verkade ju Simon vara den rätta enligt dig, trots att ni knappt kände varandra. Och nu är Linus det istället och hur bra känner ni varandra?

Det ÄR okej att vara själv! Det ÄR okej att känna sig lite rädd och otrygg, tillslut övervinner man det.

Vill du inte att Wilja ska ha en mamma som kan stå på egna ben, helt och hållet, och klara sig utan att det finns en ny kille där hela tiden?

För vad säger att du inte kan vara lika lycklig utan en kille?



En tankeställare bara, inget påhopp. Hoppas du förstår det!

Ta hand om er.

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2011-03-05 14:13:17

Du är bara för go Patricia :) Go girl! Kör ditt race ocj skit i va andra tycker. Bara du är lycklig.

Hoppas ni får en trevlig helg. Ta hand om er.

Kram

Postat av: Linda Mark

Publicerad 2011-03-05 14:26:07

hahaha underbart! haha

ha en mysig helg!

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-03-05 14:34:56

Sicka sorgliga människor det finns i denna värld.. Troligen är dom bara avundsjuka, för vem fan hade inte velat va så snygg som dig, ha en sån fin dotter och vara tok-kär? :D



KRAMAR!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-05 14:49:48

Hon får ju inte lägga upp dina bilder i hennes blogg utan att fråga först, så du vet...:)

Postat av: Bittermorsan

Publicerad 2011-03-05 15:24:35

När blev det olagligt att ta bilder från Google?

Postat av: tittie

Publicerad 2011-03-05 20:16:52

bättre att vara konstig än precis som alla andra! och det finns väl inga skrivna regler om hur fan man ska leva sitt liv. lycklig mamma - lyckligt barn! och ännu roligare att om man är tuttfixerad eller inte har och göra med hur bra mamma man är!? kör ditt race, vi är många som gillar dig för den DU är!

Postat av: emelie

Publicerad 2011-03-07 20:04:11

ööh, jag hade nog blivit GRYMT irriterad om någon skulle ha skrivit om mig i sin fucking blogg, iaf om det var något negativt hehe...



åhnej! ska du flytta nu.. då blir det ju ingen fika buhuh



kraaaam tjejen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela