Publicerad 2011-03-26 00:37:28 i Livet i Gnesta,

Förra natten vill jag inte ens tänka på! D...


Förra natten vill jag inte ens tänka på! De gjorde så ont i hjärtat att se Wilja ha så ont! Och jag visste inte hur jag skulle göra. Jag somnade efter kl fem, likaså hon! Vakna dock var tionde minut fram till kl åtta, sen gick vi upp! Och då va allt som vanligt? Förutom en väldigt trött liten Wilja :( men Inge tecken på ont i magen! Hon fes som attan dock hela tiden, massvis med gaser i magen antagligen. Sen åkte vi till skanstull! Skulle vara smart att åka till banken innan allt folk börja ramla in. Va 37 andra innan mig som också hade den iden! Klockan ca då TIO minuter efter öppning.. Sen mötte vi upp mormor! Käkade en tidig lunch vid ringen, åkte in till stan och mötte storebror! :) sen så strosa han och jag runt en sväng. Drog o handla direkt när jag kom hem. Och sen har jag BAKAT för hela slanten! Kan inte ta kort, min mobil har hängt sig på alla appar?! :/ nu blir det att försöka sova uuut så jag är pigg imorgon! Kalas, och sen en efterlängtad UTGÅNG med Mickis! Kära syster tar med Wilja hem till sig efter kalaset. Sen kommer äntligen söndag.. Då får vi äntligen träffa Linus! <3

Postat av: Ebba

Publicerad 2011-03-26 22:17:34

Tar inte pappa Wilja över natten någon gång!?

Bara en fråga o du har ssäkert dina skäl om det inte e så!

Må så gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela