Publicerad 2011-03-17 08:32:30 i Wilja 9-12 månader,

Fina familj!


Bebisfossingar må vara det mysigaste som finns? <3
Men stora har dom hunnit bli... Snart har dom funnits i ett helt år? för mig är det obegripligt Wilja! Hur har det kunnat gå så snabbt? Mammas lilla ärta! Nu springer du runt och terroriserar! Igår så kom Wiljas Pappa hem till oss! Tyvärr så sov Wilja mer eller mindre under hela tiden! "/ Men vi åt lite! satt på balkongen och chillade i solen. Prata om hur vi ska göra med Wilja! Vilka dagar som ja har henne och tvärtom. Sen åkte jag in till centralen för att möta storebror på lite senlunch/fika! - mat för honom & kaffe för mig. Känns så skönt att ha flyttat! äntligen kan vi ses utan att boka i en vecka i förskott! ses när vi vill lixom.

Sen tog vi tåget mot Bålsta! fy så nervös jag var för att träffa hans föräldrar. Vilket jag absolut inte borde ha varit! han har nog världens goaste familj. Vilket jag direkt inte är van vid! :P Fick en kram i dörröppningen! Och Wilja va inte blyg alls, utan busade runt & kollade på Gunillas fina armband! Sen blev det paketöppning för Wilja! Blev lite bortskämd med både kladdkaka ovh världens mysigaste lilla vovve! exakt samma märke som på kaninen hon fick på dopet av sin Mormor. Bara älskar dom! Tusen tack :)

Kvällen blev jätte mysig, och vi låg och pratade om blommor & bin hela kvällen. <3

Tycker om dig, massor!

Postat av: Karin

Publicerad 2011-03-17 11:34:30

Blommor och bin? Du menar att ni låg och pratade om sex hela kvällen?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela