Publicerad 2011-03-09 14:36:00 i Livet i Gnesta,

Extensions!




SÄG TILL

Håller mellan 2-5 månader beroende på skötsel, hår, och hur mkt ditt egna växer.

Nu är det nämligen såhär. Många har frågat om mina EXTENSIONS som jag har haft och som jag sätter i själv med KERATINVAX och värmetång.

Jag köper mitt hår från TAJMAHAL eller RAPUNZEL of Sweden
Bor ni i Stockholm så har både Skärholmen och Vårbergscentrum BRA äkta REMY hår för: 350 kr.
Men priset för ett bra hår ligger mellan 550-1200 beroende på vart ni köper det.

Nu har jag tänkt på att hjälpa er att sätta i om det är någon som vill och önskar? Istället för att betala mellan 3000-7000 på salong.

Ni köper håret, och keratinvaxet (100 kr) påse. Så ansvarar jag för isättning/klippning etc.

Är ni intresserade så SKRIV.

http://www.rapunzelofsweden.se/1/sv/products/europeiska-hartraensar.php
http://www.tajmahal.se/hair-dress-conditioner-p-215.aspx

Det tar ca 2 dagar för att håret att komma hem till brevlådan! och jag är som sagt mammaledig och har inte mkt annat att göra. Så vill ni ha håret isatt inom en vecka, så är det inga problem.

Postat av: Alexandra

Publicerad 2011-03-09 21:34:32

Hur vet man hur många "påsar" med hår man behöver då? Jag har väl typiskt skandinaviskt hår, inte tjockt och inte tunt! :)

Postat av: Jonna Kuparinen

Publicerad 2011-03-10 00:44:21

Halloj, hur mycket tar du betalt för sätta in löshåret? :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-10 08:03:35

hej du! jag tror jag frågat dig om det är förut men sen är jag sämst på att ta tag i det. hur kontaktar man dig? måste bara säga att du verkar så himla duktig. är själv mamma ledig åt min lilla tjej men hade nog aldrig klarat av det utan avlastning från min man på kvällarna :) du har nog en liten stålman i dig hehe.

Postat av: Elin

Publicerad 2011-03-10 20:13:58

Hej Patricia! Jag är super intresserad av att få löshår insatt :) tänkte höra bara om du bara gör det medkeratinvaw eller om du gör med mikroringar också? (a) Nu är det så att jag måste färga mitt hår för det är inte den färgen som jag vill ha än :P (har previs gått från brunett till blond) så jag måste fixa det :P

Det enda jag är orolig inför keratinvax är att det ska slita så sjukt mycket på mitt hår? Gör det det? har inte så mycket hår på skallen så det skulle vara hemskt att inte ha kvar något sen :P

Så kan jag bara höra av mig till dig när jag har fixat allt (hårfärgning och hår) ?

Superbra blogg!!! Du och Wilja är så himla söta tillsammans och man ser att hon brås på mamma sin ;)supersööt!

Mvh Elin

Postat av: emelie

Publicerad 2011-03-16 07:18:50

Jag vill göra! Men då behöver jag isf hjälp när jag ska köpa hår.... Vad tar du för att sätta i håret? Och tappar man mycket hår när man tar ut det sen?



Jag hade extensions senast 2007 och dom kunde jag ha i 4mån, jag minns inte att jag tappat så överdrivet mycket hår, men jag klippte ändå kort sen efteråt..



Kram tjejen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela