Publicerad 2011-03-27 12:42:00 i Livet i Gnesta,

Anonym: jag menande inge illa emot DOG. ja...


Anonym: jag menande inge illa emot DOG. jag tycker bara inte att det var så snällt att åke hem m henne mitt i natten. thats all. och klart jag förstår att du behöver egentid. men kan dock tycka att hon kunde sovit kvar bara . bara det jag menade. ta inte åt dig så extremt. Svar: Du har all rätt att säga att jag inte ska ta åt mig, och att jag ens gör det är pinsamt när jag vet att Wilja alltid går i förstahand, och sista mig. Men när du skriver på de sättet som du gjorde, va jävligt illa! Att tycka som du gjorde nu är helt okej! Och ja. Det va sent att hämta henne! Men hon kunde inte sova kvar. Och hon sov hela vägen hem, och de tog oss 5 minuter med taxi från Årsta hem till mig! Välj dina ord nästa gång, för det sårar. Och jag antar att de va meningen också! Och jag kanske helt enkelt inte ska skriva längre om vad jag gör eller inte.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-27 13:01:57

jag ber om utrsäkt för att jag skrev så otrevligt som jag gjorde först då. och det var verkligen inte min tanke att såra dig, bara kanske ett tänk. men om det inte var så långt hem så e det väll OK..trode det var långt ifrån. men ta inte åt dig, du vet om du e n bra mamma el inte. ingen annan. så tro på dig själv.

Postat av: Millie

Publicerad 2011-03-27 13:20:47

Hej! Jag förstår att du tar illa upp när folk skriver sånt här. De verkar inte läsa din blogg om de får för sig att du tar Wilja i sista hand. Jag har inte barn själv, men jag vet att man behöver egentid. Jag tycker du ska leva ditt liv exakt så som du känner att du vill. Jag tycker du är en cool tjej, och du har en underbart söt dotter! Ta absolut inte åt dig av vad folk skriver, även fast det är svårt att ignorera. Men försök, tänk på alla positiva kommentarer istället! Men tyvärr tar ju en negativ kommentar större plats än tio positiva kommentarer. Styrkekramar till dig!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-27 15:23:16

Känner att jag bara måste kommentera det här! Jag tycker att du är jätteduktig med Wilja och allt runtomkring. När människor kommenterar sådant som den där tjejen gjorde kan man inte annat än att bara tycka att hon är den som är lite hjärndöd, barn tar liksom inte skada av att bli hämtade lite sent så länge det är någongång ibland! Förstår inte varför alla ska ha så elaka åsikter om alla hela tiden, du ska inte ta åt dig för du förtjänar mer än folk som säger sådär! Jag känner inte dig men har läst din blogg varje dag nu rätt länge och tycker att du är en grym mamma! Lycka till med allt :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-03-27 19:30:43

Hur kan folk klaga när du hämtar ditt barn för att vara med henne? Folk är fan aldrig nöjda! Först får man skit för att man lämnar bort barnet några timmar, sedan klagar folk när man hämtar barnet också! Det är ditt barn, du känner henne bäst och gör precis det du tror är bäst för henne! Tycker att du verkar vara en underbar mamma till lilla Wilja :) Fortsätt köra ditt eget race!

Postat av: Sissela

Publicerad 2011-03-27 21:07:38

Herregud,den här anonyma personen kanske ska ta o säga vem hon är(antar att det är en hon) istället för o sitta bakom datorn o tycka massor!! Du gör helt rätt som tar lite egentid,hur fan ska man annars orka va pigg o glad jämnt??att ni hämtade henne "mitt i natten" (tycker det var kväll men men) var väl bara bra,så hon fick vakna hos er på morgonen?vi har nog haft me Måns på middagar ca 100 ggr,och åkt hem på natten med både taxi o egen bil,inget fel med det,barnen vaknar ju knappt! Man kan inte isolera sig helt bara för att man skaffat barn!! Stå på dig !! Kram

Postat av: johanna da babysitter ;)

Publicerad 2011-03-27 22:35:35

Snälla lilla människa, du som kommenterar anonymt om hur patricia är som mamma. Jag känner att jag vill förklara lite närmare.Patricia är som hon själv skriver med Wilja mer eller mindre dygnet runt hela tiden. jag erbjöd mig att ta willie i några timmar för jag vet hur mycket hon skulle uppskatta att gå ut med vänner o ta ett glas och bara va,för första gången på..?!?!.LÄNGE! jag ville vara en snäll vän och jag älskar lilla wilja och vill gärna vara me den lilla godingen.OCH,Tror du helt seriöst att wilja tog skada av att sova hos mig i några timmar,lyftas upp fortfarande sovande, sättas i barnstol, sova i en bil i 5 minuter för att sen läggas i sin säng och fortsätta sova? de va fan de löjligaste jag hört! Hon somnade i min famn,så hon lär ju känna sig trygg med mig också?

Jaa du Pat darling, alltid är det någon som ska störa sig när dom inte har tillräckligt annat vettigt att lägga sin energi på. <3

Postat av: Leta upp mig, fitta

Publicerad 2011-03-30 00:50:45

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela