Publicerad 2011-06-26 08:29:17 i De bästa av Bålsta! <3,

Midsommarafton 2011.


Jag bjuder på inte allt för vackra bilder från midsommar! <3 Haha, glömde helt bort att ta kort. Men plötsligt slog den tanken mig och jag började fota när folket hade fått i sig aningens för mkt alkohol.

Dagen började med att jag & Linus tog bilen in till stan för att lämna vår prinsessa på centralen! Simon kom och hämtade henne, och med tunga steg gick jag därifrån. (NU SAKNAR JAG HENNE TILL MILJONER).
Åkte hemmåt igen och av på Ica! Strosa omkring lite i centrum, Linus hittade en tröja och jag hittade en DNKY parfym. Det tackar vi för, då jag tjatat om det i evigheter och nu hittade jag en på rean till o med^^, ingen blir gladare än jaaag.

Hem,  duscha! Linus gick ner till Totte & Sophie sålänge! Skyndade mig som en galning. Blev klar! Och gick ner.
Sen tog vi oss bort till Millan vid klockan 15.00! hälsade på alla där, därav Daniels tvillingbror jonas. Fick en chock, identiska! Och jag skulle gå fram och krama honom... Blev lite pinsamt där! :P Millan hade gjort de så fint, bakat marängtårta, potatisen stod o koka! sillen på G, folket tog snaps med jag avstod! Blää :D
Mot kvällen kom Kjelle & Carina förbi! Då började vi med grillningen, och Kjelle fick ansvara för grillen helt plötsligt?

Folket drack och de va så kul o se alla bli fullare och fullare stegvis! :D haha! Sen fick alla ett fnapp och skulle gå vidare när enligt mig de va som roligast med singstar och allt. Så, på med grejer och GÅ 4 km i highheals. Jag höll på o döda någon! när vi kommer dit vill Linus hem direkt.......... :D Så, tog skorna i handen och gick barfota hela vägen, gick förbi lasse åbergs museeét, de kändes som de va mitt i natten! Fåglar kvittra, de va ljust ute. Alldeles tyst! Men klockan va bara 23.00 ;)

Så de blev en tidig kväll för oss.


Men en helt perfekt dag & kväll, tack alla inblandade.
Och tack för alla stöttningar och värmande ord. <3


Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela