Publicerad 2011-06-23 09:58:31 i En annan del av Stockholm!,

Mååånster på tåg!


 

 

Igår hade jag och Wilja en otroligt rolig trip! ;) Först från Järna-Gnesta! (buss&pendel.) Kom fram, spöregnade och hade jätte bråttom till mötet! så lämnade av W hos S i 40 minuter. Kom tillbaka, mot tåget på en gång! Madde & Elliot kom o hälsade på en snabbis! Sen började den tvåtimmars långa färden med en förbannad Wilja! Har träningavärk i armarna för jag försökte hålla fast henne. Av i Årstaberg, köpte en korv åt henne & tunnbröröölle åt mig! Men tjockisen åt upp allt mitt mos & räksallad ;) Sen sista biten hem! Årsta-Bålsta! Den SÖG :D Wilja somnade vid Kungsängen äntligen! Älskling kom och hämtade upp alla våra grejer, sen tog vi en promenix hem! Oh väckte den lilla Björn som sov... En sur Willy vakna, men hon va som ett plåster på Linus enda tills hon somna.

Hade en jätte mysig kväll, tack för att just DU är bara så min! <3

Nu blir det att tvääätta, flera maskiner väntar på sin tur! snart kommer baby hem oxå^^ :D
Sen ska han iväg och tatuera sig! heeja.

 

 

 

 

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela