Publicerad 2011-06-15 09:03:48 i En annan del av Stockholm!,

Gomorgon från en bitter Patricia!


Jag fick avreagera mig lite på min privata imorse, kändes som att de behövdes. Blir bara så trött när de inte är första gången de hela dras upp för mig! hela tiden så går jag och tänker på de,, men nånstans tänker jag: nä, de skulle aldrig hända. Eller så är det inte! Sen visar de sig att de är så IALLAFALL, de suger!

Wilja och jag har ätit lite frukost, blev cherios, äggmackor och ett glas juice :D Nu får vi se vad vi ska hitta på den här dagen. Känner att nått måste jag hitta på, annars kommer jag bara bygga på den här irritationen och de kommer gå ut på fel människa.

Älskar min tjej över allt och annat iallafall, de är nått positivt! :D Hon finns ALLTID här.

Postat av: Nicole - mamma till C & gravid

Publicerad 2011-06-15 10:06:05

:) Jag mår så bra så. allting flyter mest på nu, trodde jag skulle få en släng med foglossning men det var som att det var där i någon vecka och helt plötsligt försvann..

Graviditeter är bra knepiga haha.

Jo imorgon går jag ju in i vecka 35 så visst går det fort, nästan läskigt fort. Den här graviditeten känns som att den går fortare men det kanske har och göra med att man har ett annat liv nu än när jag väntade Chloe :P



Hur mår du själv? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela