Publicerad 2011-06-06 23:58:49 i Livet i Gnesta,

Gnestahelgen, part tvåå!


Bara för att du är den finaste för mig! <3

På lördagen så vaknade vi snäppet för tidigt för mig! klockan nio bestämde vi oss för att vakna, jag hade då inte fått så många timmar på nacken!^^, men iallafall. Vi bestämde oss för att gå och handla lite frukost! Men.. slutade med att vi åt frallor och drack en kopp kaffe på humbles ist! :D Aldrig sett så mkt folk på gnesta redan kl 9 på morgonen! folket shoppade loss redan då!

Påvägen upp mot Mami så kollade vi igenom stånden lite snabbt, hittade en jättesöt klänning iallafall! Sen väl hemma så blev det en snabbdusch, sen gick vi ner på marknaden igen. Träffa madde och mange, mimmi och alla andra en sväng! men alla kom bort från varandra! "/ Kring 12.00 så mötte jag min syster, alla små trollungar och wilja såklart! <3 Det hade gått så BRA under natten, hon hade somnat och inte vaknat förns på morgonen. Aldrig hänt EVER innan! någon enstaka natt här hos linus då varken hon eller jag har vaknat.

Mamma och wilja fick iallafall åka en karusell tillsammans! <3
Frågan är vem som uppskattade denna åktur mest?? haha! Iallafall så blev de PREMIÄÄÄR-åk för Willy!
Gick och åt lite glass med henne innan dom gick vidare igen hem till hillevi :)
Återigen så blev jag själv, de va riktigt jobbigt o lämna henne igen! "/ inte för hennes del! men för min. Blev så himla känslig!

Vi åkte och handla lite gott, allt till grillspetten, baguetter osv! Folket kom upp till oss, Madde & Mange, totte & sophie, mickis & micke, Mäki & millan! blev riktigt dubbeldejtande!^^, hade de hur trevligt som helst! åt gott, spelade lite fotboll, kickade utanför! :D

Sen började kvällen ännu mer! dusch, lite drinkar! skitsnack, musik och sen till sist ishhallen.
Du & jag spelade, blev lite kär och fick mig ett plektruuum! ^^, såklart så stod vi längst fram! efter armbågar och påhoppningar av en brudjävel i 20 minuter så tappa jag humöret..... Sen flög hon åt helvete, helt rätt åt henne. Där stod jag och försökte dansa, men nej nej! blåtira i tinningen.. idiot! Älska sophie som skulle headbanga tillbaka! ;) kort och gott! en TREVLIG kväll.

Men de har aldrig varit så skönt att gå hem tillsammans med hjärtat än denna kväll! <3
Fan så jag tycker om dig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela