Publicerad 2011-01-10 00:18:01 i Livet i Gnesta,

Lite såhär oviktiga saker!



Matvanor:

Använder du smör på smörgåsen? Ja herregud ja! annars blir de torrt och äckligt.
Smågodis eller färdiga påsar? Smågodis!

Favoritglass? Twister & Ben and Jerrys.

Hur mycket shoppar du för varje månad? Oj, den kategorin har ändrats helt! ;D men ca 1500:- till både mig o Wilja. Ibland mer o ibland mindre :)

Har du mer skor än kläder? Nej!

Favoritplagg? Tights

Hatplagg? All form av OBEKVÄMA KLÄDER! svårt och säga vad. Men är man inte bekväm med vad man har på sig, så kan man inte stråla! de har jag lärt mig^^.

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Jag är Mammaledig! så varken nått av de just nu.

Vad vill du bli? Jag vill & jag SKA bli frisör.

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Trivs med mammaledigheten - JA! men vill börja jobba nu :)

Är lönen viktigast? Både ja och nej. Man vill ju trivas på sin arbetsplats! men jag skulle inte jobba på ett ställe för usel lön bara för att jag trivs på jobbet. Så ja, lönen spelar stor roll för MIG!

Boende:

Lägenhet eller hus? Drömmen är att ha ett hus! och barnen får springa och leka hur dom vill på tomten. Om de blir några fler vill säga! Jag skulle hemskt gärna vilja ha tillgång till stall och ha hästar också :)

Framtidsplaner med boende? Just nu så är de väl att hitta en lägenhet som är bättre anpassad för mig och för Wilja! Att ha en mysig lägenhet där VI trivs. Och närmre stan såklart.
Litet eller jättestort?

Drömboende?

Mysigt eller sterilt? MYSIGT!!!

Lite allt möjligt:

Har du barn? Ja, jag har en underbar liten dotter på 9 månader som ni vet.

Är otrohet okej? Otrohet är inte okej under några villkor alls! De är de värsta man kan göra. Och ändå har jag tabbat mig med de en gång tidigare, och jag gör ALDRIG om det. Den som säger: En gång otrogen alltid otrogen kan fara in i väggen! för jag har aldrig mått så dåligt över nått innan, och jag mår fortfarande förjävligt över de, och de är då över 2 år sedan.

Älskar du någon? Ja! Jag älskar någon (några.)

Betyder familjen mycket för dig? Familjen betyder allt för mig. Framförallt nu! Jag har aldrig haft 'mamma,pappa-barn' familj någonsin. Har bara bott med min Pappa till o från! och som sagt, har inte bott med mamma sedan jag va sex. Och ja, mina föräldrar har varit som dom varit! så att ge Wilja en trygg uppväxt är målet med mitt liv. Jag gör allt i min makt för henne!
Men jag kan tacka mina föräldrar för mycket. - Dom har lärt mig hur jag aldrig ska beté mig eller vara. Det ska dom ha ett stort tack för.

Tycker du om att dricka dig full? Nej de e väl klart jag inte gör. Man mår dåligt!

Hemmafest eller krogen? Hemmafest helt klart! men de har avtagit. Tycker folk kan styra upp en ordentlig hemmafest nångång! :D

Shoppingvanor: Oj, jag..... är lite beroende, eller VA vill jag säga. Kunde inte gå in i en butik utan att komma ut med ett par trosor om jag inte hittade nått annat. Men de har jag blivit bättre på! Klart att jag handlar saker som ja känner senare: Men de här behövde jag inte... Men så gör väl alla? ;)

Bästa maträtt? Måste säga en fräsch måltid är alltid de bästa! så en hälsotallrik med färska räkor och skaldjur av alla slag. NOMNOOOM!

Bästa dryck? Dricker gärna vatten! gillar inte läsk, kan dricka de då och då! men nä, LOKA is the shit.

Hat Dryck och maträtt?
Jag klarar INTE av fiskbullat och egentligen all form av färdigmat, bläh! Spyr på det.
Och jag är nog konstig, men jag har aldrig gillat Pucko? :P

Bästa alkoholdryck?
Jag älskar Mojiiiitos! Och jag dricker en Cider, sen är de bra. Får ont i tänderna! Vin går alltid ner. Så, drinkar eller vin! ogillar öl.... Förutom Coronas!
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela