Publicerad 2011-01-11 11:30:42 i Wilja 9-12 månader,

Upp mot den stora staden.




Prinsessan somnade om <3 Så nu får hon sova en stund till! som ja sa, hon brukar inte vakna så tidigt som imorse!^^.

Nu ska ja försöka få tag på Mimmi, vilket är helt omöjligt! har inga pengar på mobilen heller, så kan bara sms:a! hon måste rädda en vän i nöd o komma med frans + brynfärg :D
Sen så ska jag upp till stan med 14.30 tåget! :D:D:D:D

Tar de sen.
Och när jag kommer hem så ska jag svara på alla era kommentarer om inlägget då jag frågade er hur era sambos är hemma. Och fan alltså, tack så himla mycket! ni har lixom.... fått mig o veta att jag inte va ensam om de. Dom flesta är rötägg, och som någon sa: Män ska egentligen inte vara Pappor! dom vet inte vad ansvar är.
Jag håller med dig :) dom ger oss barnen, men tillför inte mkt mer än så.
SEN FINNS DE ÄNGLAR! :D

Postat av: Malin

Publicerad 2011-01-11 13:39:30

Fler män SKA & Tillför MYCKET än de som inte gör det. Att säga att "män inte ska vara pappor, dom vet inte vad ansvar är" - var det absolut fånigaste & mest omognaste jag hört, typ nånsin.



Det är som att säga "brudar ska inte ha förhållanden, dom ska bara knulla runt".



Fan va idiotiskt :)

Postat av: Malin

Publicerad 2011-01-11 13:45:21

.. ursäkta min "hårda" kommentar, men du förstår vad jag menar - hoppas jag. Att den personen säger sådär är otroligt omoget & pinsamt. Att HENNES kille kanske inte ska ha barn - det stämmer uppenbarligen om han inte tar ansvar - men att säga att "MÄN" inte ska ha barn? Nej, fan va lack det gjorde mig. Det har inte ett skit med könet att göra, det har med personen i fråga att göra. Det finns precis lika många mammor som beter sig som kåta höns & springer på krogen 24/7 ist för o ta ansvar för sitt barn. Om inte fler...



Du vet att det inte var DIG ja lacka på. Utan själva sammanhanget, men de vet du, du känner mig bättre än så :)



Kram!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-01-11 17:34:27

nu får du väll ändå ge dig! vil inte hänga it simon? men vad gör du då när du skriver att han t.ex inte tar sitt ansvar som pappa????? är inmte det o hänga ut honom? isf kan du lika gärna skriva vad han har gjort emot dig som e så hemskt! kan man säga det kan man oxå säga vad han har gjort! du har ju ändå hängt ut honom nu eftersom du skrev så? så kom inte o säg att du inte vill hänga ut honom när du ändå redan har GJORT det! inge illa menat, men ren fakta,

Postat av: naiana mendoca

Publicerad 2011-01-11 20:49:42

fel där malin! det är mest män som förstör för både barnet och kvinnan. "män inte ska vara pappor, dom vet inte vad ansvar är" är det bästa jag läst. den personen som skrev det har så rätt! inte fan finns det mer våldtäktsmän eller kvinnomisshandlare som är kvinnor. titta bara på hur många är det inte som köper sex i hela världen! Jo, det är mest och oftast män! lilla gumman. uttala dig inte, ta reda på fakta och hur det ser ut i världen och i dem flesta familjer.



och du som skrev: nu får du väll ändå ge dig! vil inte hänga it simon? men vad gör du då när du skriver att han t.ex inte tar sitt ansvar som pappa????? är inmte det o hänga ut honom? isf kan du lika gärna skriva vad han har gjort emot dig som e så hemskt! kan man säga det kan man oxå säga vad han har gjort! du har ju ändå hängt ut honom nu eftersom du skrev så? så kom inte o säg att du inte vill hänga ut honom när du ändå redan har GJORT det! inge illa menat, men ren fakta.

------------

till dig vill jag säga: GE DIG NU! patricia har sagt att hon inte vill säga vad det är som har hänt mellan henne och Simon och då är det så bara! SLUTA TJATA! tröga människa. vad är det du inte förstår! herregud. lika dum i huvudet som en åsna. tycker synd om dig. ska du kommentera på hennes blogg, skrev nåt vettigt då istället!

Postat av: caroline

Publicerad 2011-01-12 09:20:24

Vad ska du göra för kul i den stora staden? det är jag nyfiken på! :) kram på dej o W, ni verkar ha det alldeles underbart ihop, vilken grym jävla mamma du är!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela