Publicerad 2011-01-15 10:24:38 i Livet i Gnesta,

Smärta!




Jag har världens festaste & vidrigaste vageln i ögat EVER!
Gör så förbannat ont, och jag är blind och jag ser den konstant för den typ hänger över ögat.
Är inte glad nånstans.
Har sovit skitdåligt inatt då Wilja har vägrat att sova och hostat hela natten. Är så trött & irriterad så de finns inte, kokar lite smått i mig! Denna dag som skulle bli så bra?

Så får avboka alla planer med barn under helgen. Inte Loos 1 årskalas, inte baby revolution imorgon "/ känns bara tråkigt! men vill inte smitta alla andra små bebisar. Vet inte hur de kom sig att hon fick hosta, från ingenstans kändes de som! Men nu är hon HUR pigg som helst och leker?
Så hon verkar inte må DÅLIGT, förutom den där slemhostan! äh, vi får se. Bättras de inte får vi gå till vårdcentralen och se vad dom säger.

Föresten!
Jag bloggade inte igår, ni kanske undrar why?
JO! Wiljas klåfingriga små fingrar hittade tagentbordet SÅ hon tröck in nått så hela SKÄRMEN blev sne, tänk er, menyn allt på kortsidan! så man fick läsa datan som en 'bok'. Gick till Magnus, försökte fixa! men icke. Men sen ser ja en kommentar från gamle Alex på Face <3 Tryck in ALT GR och pil, sen är allt klart.

TUSEN TACK!

Postat av: Patricia, Snart tvåbarnsmorsa <3

Publicerad 2011-01-15 11:33:22

Haha känner igen det där med klåfingrade små fingrar på datorn! :D



Hoppas det blir bättre med ögat snart!

Postat av: Emelie

Publicerad 2011-01-15 17:36:41

tänk om man var lika snygg som du med en vagel i ögat, jag skulle ha sett förjävlig ut haha!



kram tjejen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela