Publicerad 2011-01-12 10:51:03 i Livet i Gnesta,

"Män ska inte vara Pappor!"


Oj.

Jag fick så otroligt mycket kommentarer ang den meningen som jag fick höra från någon annan!
Och självklart håller jag inte med, jag skrev det i stundenshetta och jag va förbannad.
Jag har världens bästa Pappa som tog hand om mig SJÄLV utan min mamma! Där va de hon som 'drog' om man kan kalla det så.
Och det känns lite som ni valt att läsa mellan raderna? Jag skrev, många är dåliga, men det finns också änglar. Så jag drog inte ALLA över en kam som någon sa! De gör jag verkligen inte.
Men om ni läser i kommentarerna så ser ni vad de står. Och de säger ju sig SJÄLV hur dom flesta har det hemma? - Mamman gör OFTAST allt. Säger inte i ALLA hem! Men i många.
Och de tycker jag är fel.

Man är TVÅ att få barn, alltså TVÅ men lika mycket ansvar!

Och Simon är ingen DÅLIG Pappa om ni har trott att jag menat det. Utan det är mellan OSS det inte riktigt fungerar som vi önskar! Det va en klumpig kommentar, och ni som känner mig VET att jag inte menar så.
Alla VET att jag vill att han o Wilja ska ha en fin relation mellan varandra?

Förlåt till er som blev upprörda, men se över det.
Dom flesta som skrivit har de jobbigt, och då kan de va skönt att bolla med känslor.

Postat av: Madde

Publicerad 2011-01-12 11:56:23

Seriöst, du har rätt många neggon här i bloggen! Så fort du säger ngt som kan misstolkas så börjas det....förstår inte vad det är för fel på folk!

Samma sak med alla som bara "måste" veta vad som pågår mellan dig o Simon - shit det är väl ändå en sak mellan er, folk måste respektera att du skriver ut det OM DU SJ VILL o annars ska ingen försöka pressa det ur dig!

Folk borde skämmas ärligt talat! men men....

hoppas ni har det göttttttt:)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-01-13 12:17:36

Du skrev inget fel i det inlägget!! Män är inte dom pålitligaste och speciellt inte när det kommer till ansvar. Jag, och många jag känner har växt upp utan pappa p.g.a. att denna stuckit eller liknande. Jag känner däremot inte en enda som växt upp med en skit till mamma. Det är fakta och inget annat. Jävla idioter som tror annat.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela