Publicerad 2011-01-24 19:46:15 i Frågor & Svar,

Frågor & svar!


Anonym:
trode du o simon gjorte slut me varran för WILJAS skull??? det skrev du iaf i ett blogginlägg precis när nig jort slut. Jävligt konstigt, skiter ni i wilja nu då? eftersom nu e ni tillsammans igen o det är ju INTE för hennes bästa! så lite självisk kankse? inge illa menat men de va så du skrev, fakltiskt!

Svar:
Ja, jag och Simon valde att gå skilda vägar ett tag för att tänka över vad vi har!
Vi började ta varandra för givet, och vi började bara ledsna på att orka försöka! därför tog vi det beslutet innan de skulle börja påverka Wilja med bråk och skrik!
Både jag och Simon behövde tid för oss själva för att inse vad vi hade!
Och nu känns det bättre mellan oss än tidigare.
Även om det hände saker under tiden som sårat, så är de då. Och vi är här nu! Vi vill båda försöka en gång till! Vi saknade varandra för mycket, och vi älskar varandra alldeles för mycket för att bara ge upp! Och vi inser nu vad vi KAN förlora.
Och aldrig mer låter jag de gå så långt! Vi vill försöka för VÅRAN skull, och självklart för Wiljas. Hon ska ha sin Mamma och Pappa tillsammans sålänge vi är lyckliga ihop!

Lina:
VARFÖR SKA DU/NI FLYTTA??? NU NÄR NI ÄR TILLSAMMANS IGEN?????????

Svar:
Oavsett om vi är tillsammans eller inte så har vi velat flytta länge! pga att vi helt enkelt inte vill bo här och just i denna lägenhet. Så vi håller ögonen öppna på nått som passar oss bättre :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-01-24 20:02:18

OK, Lycka till med allt!!!:D:)

Postat av: B

Publicerad 2011-01-27 14:30:14

Jag tycker att det är helt sjukt hur folk klagar på det du gör. Jag har följt din blogg sen i början av din graviditet, och kanske tyckte det var dumt gjort att skaffa barn med en kille du knappt känner, och i så tidig ålder.

Men jag har insett att du är hur cool som helst och en riktigt kärleksfull mamma som gör allt för sin dotter, hur svårt du än har det, och blir irriterad när folk kommer med sina dumma kommentarer!



Att du och Simon gjorde slut var nog det ni behövde för att inse era problem och kunna bearbeta dom.



Ville bara säga det, hoppas du inte tar åt dig av allt skitsnack, du känner inte mig men jag känner dig och tycker du är otroligt stark och väldigt vettig!



Lycka till med allt :)

Postat av: SHORTYS

Publicerad 2011-01-31 21:49:59

fint skrivet =) stå på er!

Postat av: SandraPiggelin

Publicerad 2011-01-31 23:33:51

Assså vilka jävla tard det finns, jag blir riktigt förbannad! Du är en grym tjej och morsa patricia!

Kram SandraPiggelin ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela