Publicerad 2011-01-02 00:15:38 i Livet i Gnesta,

Dexter-Lördag!




Efter en HEL morgon-dag-kväll med att se om säsong tre av DEXTER är jag nu helt död!
Och alla flyr Norge, för de finns inte en enda biljett hem kvar! :P Jag som lovade att komma hem imorgon till kissen. Men Pappa får allt ha henne en dag till!
De e så skönt att komma bort, men de e förjäkla skönt o komma hem igen! FAKTISKT, så har jag lite hemlängtan till hålan. Speciellt efter min lilla Lill-E och Madde <3

Och jag HOPPAS av hela mitt hjärta att DOM har hjärta nog att möta mig med min MÅÅNSTERPACKNING vid tåget?! annars vettetusan hur ja ska komma ut i tid :P 

Imorgon blir det att åka och hälsa på Mimmi & Lottas gamle Calle! Ska bli spännande.

Och TUSEN tack för era kommentarer! Lite svårt o svara när jag är här, då ja knappt sitter vid datorn.

Men ang vad jag har gjort... är ÄN sålänge väldigt hemligt, och nått väldigt personligt! så de behåller jag allt för mig själv ett tag.
Men de är ett steg i rätt riktning, och ett JÄVLIGT stort steg fram! och jag är stolt och imponerad av mig själv. Nu är de dags, de får bära eller brista! Vi gör ett försök, hej å hå.

Postat av: Madelene - mamma till Elliot

Publicerad 2011-01-02 11:23:28

Klart att vi möter upp vid tåget <3 sålänge jag vet när ni kommer ! Åh vad jag längtar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela