Publicerad 2011-02-13 16:11:38 i Livet i Gnesta,

OPERATION sluta amma på riktigt inleds nu ...


img_5249 (MMS)

OPERATION sluta amma på riktigt inleds nu i veckan eller början på nästa. Wilja är snart 11 månader och hon ammas fortfarande på dagar, mellanåt! När hon ska sova o så. Och under nätter! Men nu är jag färdig.. Hon börjar bli stor! Och snart dagis.. Hon kan inte vara så beroende av mig på de sättet då! Blir jobbigt för oss alla. SÅ! Simon ska ta henne 1-2 nätter, så får jag åka iväg nånstans! Känns som de blir lättast, ist för hon ska se mig men inte få tutte, och att jag inte kan ge med mig! Sen att hon får egentid med honom. Känns bara läskigt då jag ALDRIG sovit utan wilja, inte en enda natt! :/ men hur tycker ni de låter? Bra ide? NU ÄR DE NOOOG! Bannemig:)

Postat av: Charlotte - Mamma till Nikita

Publicerad 2011-02-13 16:46:14

Jag har tänkt göra likadant! Har tänkt sluta amma hur länge som helst och sagt att nej nu ska jag inte ge henne tutten nått mer, men det funkar inte!

Jag har också tänkt på de att åka bort 1-2 dagar och vara ifrån henne tills mjölken sinat, men skulle man klara av de?

Kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-02-13 16:50:28

är du inte ihop med simon?

kan du inte skriva lite om hur det är mellan er nu? vart bor han? har han saker i lägenhgeten???

Postat av: TJ

Publicerad 2011-02-13 18:25:30

låter perfekt!

Postat av: Sissela

Publicerad 2011-02-13 19:44:17

Det kommer gå jätte bra o låter som en bra ide,åker du iväg så kanske det blir lättaast för er båda,kanske inte för Simon hehe,men dig o Wilja...! Hon kommer säkert va ledsen o vilja ha,men hon kommer förstår att det inte blir mer tutte och nöja sig med napp o Simon... Stå på er bara !!! Lycka till! Kram Sissela

Postat av: Sabina - mamma till Meya

Publicerad 2011-02-13 22:31:28

Tycker det låter som en bra ide att vara någon annan stans de första nätterna! Håller själv på att försöka sluta amma min dotter på snart tio månader. Hon har sovit utan mig i 2 nätter o hon har sovit super bra! Nu är vi inne på tredje dygnet utan amning och det funkar super!! Hon visar inget intresse av det alls och somnade mycket lättare än tidigare. Lycka till nu! Va bara bestämd och ge dig tusan på att det ska gå så kommer du lyckas!

Postat av: Malin

Publicerad 2011-02-13 22:37:59

Det blir nog bra ska du se :) Har hört att det ibland kan vara lättare om mamman just åker iväg, annars känner hon ju dig & doften av dig också. Det går om du vill & Wilja går det ingen nöd på :) Oftast är det faktiskt värst när mamman är DÄR - men om du inte alls är i närheten, ens hemma, så kanske de inte blir så knasigt ändå :)

Postat av: Mamma Lea*

Publicerad 2011-02-13 22:42:58

så söööööt bild:)

Postat av: Therese Lindholm, Höganäs

Publicerad 2011-02-14 09:53:11

Hej!



Nu vet jag inte hur jag ska fråga detta utan att det låter som ett påhopp, det är absolut inte så jag menar. Men, är du stolt över att du har ammat 11 månader för att det är länge? Jag reagerade mest eftersom 11 månader inte är särskilt länge för någon som ammar, utan precis så länge de flesta (understryker de flesta, alltså inte alla) väljer att amma.



Och så reagerade jag ett tag sen på att du födde barn utan bedövning sa du. Lustgas är ju en form av bedövning :) Det enda jag hade var en varm handduk, men det räknas också som bedövning.



Fortsätt med din blogg, älskar att läsa den!

Postat av: Amanda 18, mamma till Jolene

Publicerad 2011-02-14 11:37:38

Jag tycker det låter som en väldigt bra idé och hoppas det funkar :)

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2011-02-14 20:34:20

Gör det som känns bäst för alla parter, dvs dig och Wilja!

Det kommer gå vägen :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela