Publicerad 2011-12-03 23:26:08 i De bästa av Bålsta! <3,

Varit på födelsedagskalas!! :D









Behöver jag säga mer än att vi har haft en jätte mysig kväll och firat Tottes 24-årsdag med alla hans nära & kära, mina likaså! Fick träffa älskade Madde igen, så längesen!♥ Blev bjudna på jätte god mat som Tottes syster lagat, massa gott till! Så kul att träffa alla, prata massa strunt, skratta & ha det bra.
Men kring 21 så började linus få huvudvärk igen, så vi rundade av och tog oss hemmåt! Bums i säng för hjärtat, jag sitter här en sväng innan jag ska lägga huvudet på kudden jag också. Haft en jätte mysig kväll! tack till alla.

Imorgon blir det en isättning, sen åka till stan och hämta hem min skitunge! Nu saknar jag dig som attans lilla hjärtat mitt! ♥ Gonatt, hoppas att ni alla haft en fin helg.

Ska sätta mig ner imorgon på förmiddagen och svara på lite kommentarer som har ramlat in!
Haft fullt upp i helgen, så jag har inte glömt bort er!

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-04 00:53:46

Så satans snygg du är! :) och hoppas återigen att allting blir bra för din lilla familj. Läste nyss det om Linus och hoppas att det inte är någonting farligt! Så ni kan ha en fin och frisk familj! :)

Ha det bäst! Det förtjänar ni verkligen! Så fina ni är tillsammans! :) / elin

Postat av: Malin - Mamma till Alice och Lowe

Publicerad 2011-12-04 11:16:30

Gud vilka härliga bilder, vilken kärlek mellan dig och din kille! :) <3



Kram

Postat av: alexandra

Publicerad 2011-12-04 13:46:57

Fin blogg! Följa varandra på bloglovin?:)

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2011-12-04 20:49:29

Du ser ju pigg och fräsh ut!! :) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela