Publicerad 2011-12-20 09:09:01 i De bästa av Bålsta! <3,

Tack för kräksjukan!




Tack du där uppe på högre höjder för den släng av kräksjuka du gett mig! Jag är varmt tacksam.
Nä fy bövelen.

Igår så hade jag så fruktansvärt ont i hela kroppen, mest dels ryggen! Sen när vi la oss i sängen sa ja till Linus: Ja mår lite illa! Vänd dig om då brast han ut ;) - inte på de sättet säger jag.
Tjii fick jag! Klockan 03 vaknade jag, efter det så har jag och toan haft en dejt fram till 06! Och nu känns allt okej. Jag som verkligen trodde att jag klarat mig!! Wilja va ju dålig en dag förra veckan, och så som dom sagt på dagis. De är en endagsgrej, men man är hängig ett par! Så de tackar vi för.

Har precis fått i mig lite ljummet té och lite rån... tanken på annat får mig att må illa! samtidigt är ja så hungrig så jag är kräkfärdig. Pest eller kolera!

Nu ska jag lägga mig och vila.
Tack snälla svärmor som hämtade & lämnade wilja på dagis på morgonen!♥

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-12-20 10:30:37

åh fy! stackare, krya på dig!

Postat av: Sanna - Mamma till Embla

Publicerad 2011-12-20 11:05:43

Ser att mer än jag har fått en släng av den skiten! Jag har allt annat än tid för det just nu, Emblas 1års kalas är på torsdag och ja julen kommer ju också..Men har haft mitt i några dagar nu,så det går väll över när som! Krya på dig

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-20 12:19:29

Du lämnar väl inte din dotter på dagis när ni har kräksjukan hemma? Även om hon är frisk kan hon ta med sig baskilusker till dagis. 4 dagar innan jul vill ingen bli sjuk....

Postat av: Sara

Publicerad 2011-12-20 22:03:47

Fy för kräksjukan :(

Jag har kräkfobi "vem har inte det liksom"

men det är hemskt....

Hoppas du känner dig bättre nu och att ingen annan i familjen blir smittade <3



Kramar

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-21 11:46:29

Hur dum är du som lämnar din dotter på dagis när DU har kräkts?!

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-12-21 18:56:49

Asså förlåt om jag låter elak men man FÅR inte lämna sina barn på dagis om nån hemma har kräksjukan, då smittas alla andra på förskolan & deras familjer & såhär lagom till jul skulle ingen bli glad av att få kräksjukan.

Jag har mitt barn hemma vid en vanlig förkylning också & om jag är sjuk för det är inte deras ansvar att ta hand om sjuka barn eller eller friska barn som har sjuka föräldrar hemma.

Eftersom du pussar & kramar din dotter varje dag så har hon massvis med bakterier på sig från dig, inkl dina kräkbaciller.



Tack vare en mamma på min sons förskola så sitter jag hemma med en son med ögoninflammation nu, bara för att hon ville att hennes son skulle få vara med på sin första lucia på dagis. Skit kul vill jag lova.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela