Publicerad 2011-12-25 10:17:22 i De bästa av Bålsta! <3,

Nu åker vi iväg på lite Julmys hos syster.



Klockan är strax efter 10.00 och vi är färdiga för att åka hem till storasyster och fira lite 'minijul' eller vad man kan kalla de!♥ Vi ska ta med oss racklettplattan, äta gott & ha de bra!
Wilja leker som besatt med alla sina nya leksaker, inte sett skymten av henne nu på morgonen! Hjärtat är iväg och tankar, så nu ska jag plocka ihop oss här hemma och göra oss redo.

Ikväll så ska jag och baby se på Stig Helmers nya film (som för övrigt) bor här i Bålsta om ni inte visste det! Wilja sover kvar hos sin moster & alla kusiner, sen hämtar vi henne imorgon när de nalkas jul hemma hos mamma i Gnesta.

Är fortfarande så oerhört tacksam för gårdagen! världens bästa presenter, och att få ha tillbringat den med en helt underbar familj, min familj.

Postat av: Sara

Publicerad 2011-12-25 16:05:04

Guud vilken söt bild i mitten!

Postat av: ENDENISE - Vinn 2 par skor ♥

Publicerad 2011-12-25 21:30:23

Lika fina som alltid :D Du passar mega bra i färgen på tröjan!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela