Publicerad 2011-12-06 10:31:50 i Gravid med lillasyster<3,

MVC-kontrollen med bebis.




Efter mycket snuurr på morgonen så landade jag äntligen på MVC efter dagislämning & försovning! (det tar vi sen). Så skönt att höra att allt är bra med lillan! ♥  Att få höra de där lilla hjärtat slå, de gör allt så verkligt. Tror fortfarande inte att de är sant att jag inom 12 veckor är en TVÅBARNSMAMMA!
Som ni ser så har jag skrivit dagens mått, och från förra kontrollen i vecka 24. Samt Wiljas jämförelser i samma vecka! :) Det skiljer sig rätt mycket i SF mått, hela 4 cm mellan denna lilla tjej och Wilja.

Jag ligger under den normala kurvan, men följt VÅR kurva! så allting ser ändå bra ut :) vilket glädjer mig. Hur har era SF mått sett ut i denna vecka?
Dock så har vikten ökat! (vilket jag också trodde) , så jag tror jag landar kring 70, om inte lite mer denna gång.

Postat av: cattis - mamma till adrian och aldred

Publicerad 2011-12-06 11:15:33

med storebror hade jag 32 i sf-mått vecka 31 .. och med lillebror hade jag 30 i sf-mått i vecka 30..



så ganska likt med båda barnen då, men storebror sköt iväg riktigt högt upp på kurvan (över alla strecken) så jag fick gå på tillväxtultraljud två gånger det sista, gick över två veckor ungegär och han vägde 3745 så så stor var han inte :) lillebror vägde nästan 4 kg.

Postat av: Alexsandra

Publicerad 2011-12-06 13:57:43

Oj va kul att de skiljer sig lite ändå mellan dom, mina har varit med O 27, 31fulla. B 28 i 31fulla Villemo vet jag inte än ska få de pappret nästa vecka! Jag har alltid legat mellan normal och "onormal" kurvan..Sönt att allt såg bra ut :)

Kramar

Postat av: Louise&Isabella + bebis i magen- BF 24 januari

Publicerad 2011-12-06 18:26:34

jag vet inte alls hur det såg ut med Isabella. Men nu sist jag var hos barnmorskan i vecka 32 var det på 28 så ligger lite under normalkurvan. Var på ul förra veckan med så fick bekräftat att det är en liten bebis vi väntar, kommer väga strax under 3 kilo, precis som sin stora syster. Har dock superlågt blodtryck- hade 92/55 sist, haha!!

Postat av: Sanna

Publicerad 2011-12-06 20:01:27

Jag mätte i fredags då jag var i vecka 28+3 och hade då 29 i sf mått. Så lite större än dig =)

Tycker oxå det är ofattbart att det bara är ca 10 veckor jvar!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela