Publicerad 2011-12-15 12:16:45 i Recept, mat & bakelser,

Moffel moffel.




Sitter och mofflar i mig gårdagens rester! (som för övrigt är as gott) om ni gillar lite hetta och thai.
Humöret är liiite bättre... Gick och la mig efter förra inlägget, och eftersom jag har haft terror på luren så gav jag med mig tillslut, och nu är jag vaken. Skulle dock kunna sova en hel dag & en hel natt.

Men nu blir det att slänga sig i duschen och göra sig till människa så jag kan hämta hem mitt lilla troll. Och ta oss ner till Centrum för att handla lite smått!
Två klippningar & en slingning står på schemat efter dagens middag.

Postat av: Finni - Elliotts morsa

Publicerad 2011-12-15 12:36:39

Elliott har faktiskt sovit bra nu dom senaste månaderna. Peppar peppar. Oftast sover han hela nätterna utan uppvak i sin egna säng men ibland vaknar han till och då räcker det oftast med att hysha lite och så lägger han sig och somnar om. Fast inatt vaknade han typ två gånger i timman av sin hosta och jag ville skjuta mig själv :P Skoj!



Det där såg gott ut! Jag försöker att inte äta kolhydrater från och med idag eftersom jag gått upp en miljon sambokilon, så pasta är nog inget för mig.. Buhu!



Kraam

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-12-15 12:47:52

Brukar alltid vara godare med rester :)

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-12-15 12:58:59

vad gott! :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-15 13:07:33

Är du frisör? Och vad har du för referenser?

Du jobbar mycke svart med isättningar och klippningar och va jag vet så är det olagligt att inte skatta på sina inkomster eller du kanske gör de?

Postat av: Till Anonym

Publicerad 2011-12-15 14:17:40

Lilla människa! Vad har du med att göra om hon inte skattar på sina inkomster? Det är ju hennes problem i så fall, inte ditt. eller hur? Det var en liten detalj du glömde där, va? Vad roligt att du JUST är anonym! Skriv ditt namn nästa gång om du ska kommentera mera. Fegis!



/Naiana

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela