Publicerad 2011-12-19 10:54:19 i De bästa av Bålsta! <3,

Måndagsbus & snön vräker ner!




Wilja har somnat in för lunchen och jag ska börja städa undan här hemma! :)
Sen blir de att få lite mat i magarna, sen ut och leka i SNÖKAOSET om hon vill! Jäklar, de bara vräker ner ute. ÄNTLIGEN! Kanske blir en vit jul trots allt. Snälla svärfar kom förbi oss imorse och lämnade en kasse med olika termosar till mig som jag ska testa. Vill ju ut och buusa med Wilja! Mina som jag har får jag v e r k l i g e n inte igen.... kommer trilla in massa snö! Nu är de helt vitt vitt vitt vitt ute. Så jäkla underbart!


Måndag är det också! bara ett par få dagar kvar till Jul. Nu är det mycket i veckan, två nagelförlängningar ska hinnas med! Packa allt till LOPPISEN som ja ska ha på Onsdag! Eller inte jag, men ska stå och sälja.
Ska hinna med att rensa ur aaalllt gammalt här hemma, som bara ligger och skräpar och sälja iväg de för en symbolisk summa bara för att mer eller mindre. Ska lämna Wilja till Simon på Onsdag, hämta henne på Torsdag! Möta mamma i stan på lite julfika med storebror, sen är de Fredag. EN DAG kvar till Jul.

Och jag har den svåraste julklappen kvar, den enda! & den sista.
TILL LINUS.
Håller på att bli knäpp! va i helskotta ska man hitta på?
Snälla trilla in massa massa massa tips här nu.

Postat av: ENDENISE - tävlingar igång ♥

Publicerad 2011-12-19 11:04:22

sv: Nej det har inte kommit något än :( och ser heller inte att det är på väg in, så som man kan se med barnbidraget. Men jag hojtar till så fort jag får något, och GIVETVIS så säger jag till om det kommer dubbelt. Herregud! haha :)

Postat av: ENDENISE - tävlingar igång ♥

Publicerad 2011-12-19 11:10:56

sv: Strumpbyxor är verkligen ursött så jag förstår att hon bodde i det :D



Vi bestämde oss inte för Lo förrens på BB. När vi skrev inlägget till bloggen, då bestämde vi oss :) Fick en video av mamma där Wilgot sa Loooo och det var nog lite det som fick pappa S att bestämma sig :)



Namn är jätte svårt men jag tror samtidigt att se den lilla krabaten hjälper :)

Postat av: Ida - Mamma till Leo

Publicerad 2011-12-19 11:41:43

Visst är det svårt med karlarna!

Men jag och min sambo har kommit överens att vi köper ingenting till varann, utan vi ska på tu man hand boka spa med övernattning lite framöver på nya året istället :)

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-12-19 11:59:06

Ja det är så JÄKLA svårt att hitta bra julklappar till dedär gossarna, men en upplevelse går väl alltid hem! Liveit.se har en massa olika grejer för en rimlig summa! :) Presentkort i någon affär? Dricker han famuos grouse så kan du beställa en personlig etikett och sätta på flaskan!! Det ska min bror få i år då han har ALLT annat! :P

Här hittar du iaf etiketterna:

http://www.thefamouslabels.com/validate

Postat av: Kine

Publicerad 2011-12-19 12:25:52

Ett läderarmband från t.ex märket police:)

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-12-19 12:29:49

så mysigt med snö!



och vad fin nya designen är :)

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-19 13:15:16

Så söta ni är! Och vilken fin film på Wilja! Gud va mycket hon förstår och kan säga redan nu! :)



Ja men det gör inget, du har ju fullt upp säkert med Wilja och allt så det gör inget:) Ja jätteskönt faktiskt så man slipper ha utväxt 5 cm på båda sidor haha!

Jag skulle nog tippa på att jag är en PG-24 blandat med lite PG-18/60 men mycket mer åt PG24 håller men det är ju nygjort och slingorna brukar dämpas lite, men då vet jag att jag ska köpa färdiga paket i alla fall! Men tänkte nog åka förbi Värtahamnen till butiken och kolla och prova ut färger :)

Annars kanske man ska ta 2 paket av varje ? :)



Skulle vara jättebra om vi kunde ta 25-27e där då jag inte vet hur jag jobbar än :)

Kram

Postat av: Carla

Publicerad 2011-12-19 14:54:58

Presentkort på liveit? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela