Publicerad 2011-12-13 08:14:06 i De bästa av Bålsta! <3,

Luciamorgon! <3




Idag är det inte vilken dag som helst, för idag är det Luciamorgon! ♥
Men vilken känsla har man? Inte vitt på backen! åh... Ge mig snö nu nu nu! Morgonen började efter 06 för Wilja. Nu kommer Wilja vara lagom trött tills de är dags att ta oss till dagis. Vi sitter och kollar lite på Tarszan nu, dricker lite té och äter en smörgås. På dagis så ska dom fira lite Lucia! Eller dom äldre barnen kommer ner på Lucia-tåg medans alla dom små sitter och pysslar hela förmiddagen.

Ska iallafall hem efter dagis, sätta på mig ett ansikte och ta mig ner till Centrum för att kolla lite Julklappar om jag hittar. Dagens stora gärning! :D Hoppas på lite finare väder ute än igår också. Man kan ju alltid önska! Eller hur?

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2011-12-13 09:51:53

sv: Hej klart jag kan ta mig tid :) Väntar svar från andra men om du skyndar dig och skickar över alla önskemål samt MASSA foton så kan jag börja med din först.



Det jag behöver: Önskemål om färgval, typsnitt, vill du ha en bred, mellan eller smal blogg?



I en design för 200kr ingår det:

Personlig header, meny bild med presentation, header, önskemål om färgval & typsnitt samt en bloglovin logga. Det är en ganska enkel design.



Om du vill ha något utöver detta så går priset upp lite, beroende på vad du vill ha. 250-300kr, det är lite olika. Min är en design som skulle kosta 280-300kr. Då jag har kontaktlogga, flikar under headern, länkdetaljer (hjärtan), "tävla hos mig"-ruta, samt copyright text under bloggen samt i kommentarsinlägget.



Jag behöver en drös olika bilder till headern, gärna på människor och detaljer (ex inredningsdetaljer, natur, shopping osv). Vill du ha någon text i headern så skicka med den.



Sen behöver jag även foton till menyn samt den presentation du önskar.



Om du vill att jag gör en design på känn, alltså utifrån vad jag tror att du vill ha så behöver jag bara alla foton, presentationstext samt vad den får kosta. :)



KRAM



Svara på detta så snabbt som möjligt så kan jag börja med en gång, elle i kväll :)

Postat av: Tove

Publicerad 2011-12-13 10:14:03

Hejsan !

Följt din blogg ett bra tag nu och jag älskar den, samt att du verkar vara en sån jordnära människa. Men jag har en fråga. Jag och min sambo ska flytta till en bostadsrätt snart som vi bara längtar till vi får renovera , o medans vi väntar är jag nu uppe o kollar möbler och inredning , har fastnat så Mycket för hjärtat i ståltråd eller vad det är du har på din header. Snälla kan du inte berätta vart den är köpt eller om det finns nån sida på nätet som har såna. Ha en jättefin lucia nu ! Kramar T

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2011-12-13 10:22:13

sv: haha jaa det blir en del. Men jag vet vad du gillar :)



Jag kan redigera själv, det blir lättast så. Då får jag allt i samma stuk :) Så skicka över allt du kan tänka dig så fixar jag resten :) Men gärna foton som både är tagna på höjden och bredden :) Gärna för mkt än för lite så att säga.



Om du vill ha samma presentationstext som du redan har så kan ajg kopiera den. Om du vill ha den där bloggresponsrutan så behöver jag koden till den, om du vet hur man fixar fram den :) Annars kan du ge mig inloggningen (du kan skapa tillfälligt lösenord) så kan jag plocka fram den själv :)



kramkalas..

Postat av: Madelene

Publicerad 2011-12-13 10:24:45

Svar: Tack så mycket :)



Haha, det roliga med det hela är att om man cyklar så tar det ca 15 minuter till ena stället och 5 minuter till andra, men min cykel blev stulen så nu är det buss som gäller.. Och då får man först åka åt fel håll för att sen byta buss och med vänttider så blir det en timma, vilket är segt! Sen så när jag orkar gå lite längre igen blir det promenad med barnvagnen :)!



Ha en fin lucia du också! Blir det något luciatåg på dagis kanske? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela