Publicerad 2011-12-14 10:28:19 i De bästa av Bålsta! <3,

En klapp på axeln till MIG!



MULTITASKING SUPERMUMMY kan ni kalla MIG en dag som denna!! ♥

När klockan slog: 09.36 så skickade jag ett sms med Linus. Då hade jag hunnit med att:
Damma, dammsugit, torkat alla ytor, städat ordning i köket, torkat GOLVEN, lämnat Wilja på dagis, slängt ner första lasset med soffklädsel i TVÄTTSTUGAN OCH duschat, smort in mig & klätt på mig!


Ibland får man allt bli lite stolt över sig själv! ;D Och allt detta med enbart 4.5 timmars sömn MAX i ryggen.

För övrigt så håller jag på att bli galen... Jag kan helt enkelt inte sova längre! Två nätter i rad har jag kämpat med att försöka, har legat och vridit på mig tills efter 02 varje natt. Och nu när jag väl slumra in så börja Wiljas mardrömmar! fy, hon är inte vaken men skriker bara rätt ut. Blir jätte ledsen och ska promt ner på golvet. När hennes små fötter landar där, så är de som hon vaknar till! ropar mamma, mamma och vill upp till mig & somnar direkt när hon får pilla i halsen. Lilla hjärtat ♥

Efter andra gången hon vakna, så gick hon och jag ut och la oss på soffan.. Sen vakna jag var & varannat hela natten! Så är helt slut idag, två nätter och kanske 8 timmar sammanlagt? Känner mig RÄÄÄÄÄTT schleten må jag säga!

Men vaaaaad gör de om hundra år!! Nu har vi iallafall de rent & snyggt här hemma.
Ikväll så har jag en extensions, och schäslongen ska säljas! :)

Postat av: Finni - Elliotts morsa

Publicerad 2011-12-14 13:35:16

Haha jag höll på att skriva "drick ett glas vin så somnar du", meeeen det får du ju inte göra såklart. Jag vände heeelt på dygnet när jag hade Elliott i magen för att jag aldrig kunde sova. Jättejobbigt! Att man sen måste springa för att kissa femtio gånger gör det ju inte bättre :P Hoppas att det går över.



Kram

Postat av: Sofia

Publicerad 2011-12-14 15:28:55

Kan det kanske vara det som kallas "nattskräck" som Wilja har? Jag har ingen erfarenhet av det själv men vet att min väninnas 2-åriga dotter har det och har haft LÄNGE... hon beskriver det som att dottern vaknar och galltjuter - men i sömnen. Det kan pågå några minuter upp till 20min. Ja, du kan ju googla nattskräck och läsa mer om det själv.



Du är så fin i din mage och det är så roligt att få följa dig via bloggen även under denna graviditet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela