Publicerad 2011-12-15 13:34:49 i Bara Patricia,

Anonyma kommentarer.


Kläderna är på! Bara de är tillräckligt anstängande för mig denna dag.
Fick en anonym-kommentar om jag skattar mina pengar?! Känns som är den frågan så viktig så kan du väl iallafall ta och våga skriva ditt namn?

Självklart så ska dessa ANONYMA kommentarer komma in från avundsjuka och bittra själar! skaffa er ett liv istället för att hänga på bloggar och kommentera era häftiga kommentarer. För ni mår verkligen så mycket bättre efteråt va? Sitta och gotta in sig i andras liv och önska att ni själva hade de så. Annars hade aldrig dessa elaka och bittra kommentarer lämnats.

Herregud, dags att slita bort blöjan och växa upp till er ALLA som skickar elaka & anonyma kommentarer! Det är ni som är dessa patetiska människor, men innerst inne... så vet ni de va?

Puss på er! ♥

Postat av: Sara eriksson

Publicerad 2011-12-15 14:03:14

Jag heter Sara och kommentaren innan kom ifrån mig, viste inte att man behövde skriva sitt namn för att få svar på en fråga!? Jag har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat tidigare men nu hade jag en fråga om du är utbildad frisör och vad du har för referenser för detta framkommer aldrig och jag frågar inte på grund av avundsjuka utan nyfikenhet så du behöver inte ta illa vid dig. Sen undrade jag om har f-skattsedel alltså skattar på pengarna du får in för dina isättningar och klippningar för annars anses det vara svarta pengar och detta är inte lagligt vad jag vet?

Postat av: Olivia

Publicerad 2011-12-15 14:46:35

Åh vad fin magen är nu :D Är ni fortfarande inne på att hon ska få heta namnet på O? Nyfiiiken

ÄLSKAR bloggen, sluta för allt i världen inte att skriva!!!

Kram

Postat av: nathalie 17 år och gravid

Publicerad 2011-12-15 15:04:15

Du är inte värd dem elaka kommentarerna!

Strunta i dem dumma orden!

Postat av: Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

Publicerad 2011-12-15 15:08:28

För att jag inte har något eller någon att svara till. Och om du vill ha svar på en fråga, så bör man skriva sitt namn. Inte korrekt?



Då är min fråga till dig! Vad rör detta dig? Nej jag är inte utbildad frisör, de skulle du ha sett om du läste vidare i den kategorin du snurrade omkring i.

Påbörjade min utbildning på Björn Axén men avslutade i samband med graviditeten.



Och vad jag gör med mina pengar, och om jag skattar på min hobby! De är upp till mig. Och inte till dig! Tack.

Postat av: Rebecca - Shopping, mode & vardag

Publicerad 2011-12-15 15:17:18

You GO girl!!



Såg inte simon igår faktiskt! Var mest äldre serviser. Och vi ska ses igen utan kaffespill ;)



Gud vad stor magen har blivit nu, du klär så bra i den:)



<3

Postat av: namnet var my!

Publicerad 2011-12-15 15:34:23

här vågar man aldrig kommentera, för skriver man snällt får man inget svar ändå och dom som skriver och undrar nått som du inte tycker är en fråga som visar dig i ditt bästa så får dom en utskällning, synd, började läsa bloggen för att du inte verkade som alla andra bloggare, men hade tydligen fel.

Postat av: Sara eriksson

Publicerad 2011-12-15 15:39:53

Du verkar ta hemsk illa upp när det ställs frågor som är lite jobbiga och saker du inte sköter korrekt! Hobby är inte när man tar betalt för tar man betalt så ska det skattas enligt Skatteverket! Det finns tyvärr en lag på det:-/

Och du som driver en blogg borde kunna ta kritik på rätt sätt, ingen av mina kommentarer har varit elaka bara frågor av ren nyfikenhet. Jag tror inte tex. Kissie bara får komenatrer som är positiva, eller? Man måste väl klara av att ta både ris och ros! Du är så glad och trevlig när det är en positiv kommentar som kommer in men när det är en fråga som går lite i motvind blir du genast otrevlig och ställer dig i försvarsställning och tror att dessa kommentarer grundas i avundsjuka. Du borde vara lite försiktig där det är ett skattefusk det du håller på med:-/

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-15 15:42:25

Hej! Jag tänkte bara höra med dig vad som sliter mest på håret, clips eller insättning med vax som du gör? Är sugen! Hur länge håller en insättning som du gör?

Postat av: Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

Publicerad 2011-12-15 15:44:46

Då ber jag er hemskt gärna ännu en gång läsa igenom mitt inlägg! Här menade jag anonyma kommentarer i ÖVERLAG. Inte ett specifikt. Att OFTAST så är alla anonyma kommentarer negativa och elaka. Det är inte bara till mig, utan till ALLA som bloggar.



Och att lägga näsan i blöt, ja! Då blir jag självklart irriterad. Med all rätt. Hade denna fråga kommit in och de fanns en mail fanns att svara till, inga problem. Men kommer det in en anonym kommentar så tolkar jag den precis så som jag vill tolka den.



Jämför snälla inte mig med Kissie. Jag är en mamma som är hemma som klipper mina vänner, och inte något annat. Helt enkelt, sluta läs om min blogg inte är den du trodde att den skulle vara? Det rör lixom inte mig speciellt mycket.



De som vill läsa, läser. Ni andra håll er borta!

Postat av: Mia

Publicerad 2011-12-15 17:21:38

Har det någon gång överhuvudtaget framgått att hon tar betalt för sina klippningar, insättningar av löshår eller färgningar/slingningar? Jag har då i varje fall inte sett ngt sånt. Tråkigt att ett kommentarsfält på en blogg ska förvandlas till någon slags ordbajsar ställe där folk kastar skit på personer dom inte känner. Jag håller med Patricia att det hon gör vad det än gäller är hennes val, hennes bekymmer (om det skulle vara ngt sånt), ingen annans, klart hon blir irriterad! Tar det inte väldigt mycket energi att irritera sig (och ge pikar) på personer man inte känner och där man faktiskt inte har en endaste aning om hur saker och ting händer och fötter?



Fortsätt göra det du tycker om och det du uppenbarligen är jävligt grym på! Tumbs up!

Postat av: Jennie

Publicerad 2011-12-15 18:09:08

Fast hur blir det om jag är intresserad av en insättning men vill inte köpa en tjänst av någon som inte skattar på den? Har jag då inte rätt att fråga ang det?

Postat av: Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

Publicerad 2011-12-15 18:57:10

Väldigt enkelt Jennie! För att veta med säkerhet så köper du inte tjänster privat utan går till Salong.

Postat av: Jenny&Loke

Publicerad 2011-12-15 19:38:14

Alla negativa kommentarer är folk utan blogg eller någon mailadress(söka på Facebook och bekräfta att personen är påhittad)



Jag håller med om att det är Patricia som gör exakt som hon vill och vill du ha kvitto där det står hur mkt frisören betalar i skatt gå till salong. Fast salonger är kända för att arbeta svart...

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-15 19:40:50

Bra där! Alla som inte har något positivt behöver faktiskt inte yttra sig! :) jättefin du va :)



Tänkte på det där med klänningen! Har en till i samma modell fast i svart bomull med en rosett på axeln som är lite strechig :) kan skicka en bild om du är intresserad? :)

Postat av: Jennie lindström

Publicerad 2011-12-15 21:15:39

Okej :)

Postat av: Sofia

Publicerad 2011-12-15 21:58:45

Verkar som moralen är fantastiskt hög bland dina läsare. Laglydiga så man nästan blir lite tårögd. Vill inte ens klippa sig om inte skatteverket är iblandad, haha. Undrar om dom sagt samma sak om det rörde en av deras vänner?



Jag tycker det är bra att annars icke arbetsföra människor, så som höggravida, kan tjäna en extra slant på hobbyerksamhet. Tror nog ni gjort detsamma om ni hade kunnat. De flesta snickare, målare osv gör jobb vid sidan av det riktiga arbetet. So what? De betalar ju ändå skatt, och så även Linus i det här fallet. Finns betydligt värre saker i vårt samhälle. Sluta vara så fruktansvärt bajsnödiga, det är lite pinsamt faktiskt. Det finns brott och sedan finns det "brott", så att säga...



Jag gillar dig stenhårt iaf! Kram Sofia

Postat av: Sara eriksson

Publicerad 2011-12-16 11:06:00

Mia det framgår att hon tar 500 kr per isättning väldigt klart och tydligt på många ställen i bloggen, tycker nog att du ska pröva läsa igen.

Jag förstår inte vad ni får elaka och negativa kommentarer ifrån, det va två enkla frågor jag hade i min första kommentar men det som "my" skriver att får du in en kommentar som inte visar dig i ditt bästa blir du genast arg och otrevlig, det är synd för som sagt visar det vem du är.. Synd att alla inte ser det bara.

Och Jennie det var en väldigt bra fråga du kom med, men Patricia verkar inte vara intresserad av att göra en isättning på dig eftersom du ställde nu en fråga som inte passade henne då hög hon genast emot dig och du kan gå till en salong istället för att enkelt och trevligt svara på din fråga med "Nej, jag skattar inte på den här inkomsten, men hjälper dig gärna ändå".. Patetiskt!

Postat av: Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

Publicerad 2011-12-16 11:42:32

Att det säger vem jag är som person? Okej.

Har jag sagt att jag inte är intresserad då? och har jag någonstans skrivit om jag skattar eller inte?

Precis! så dra du dina slutsatser, och må bra utav det. Som inte visar mig till den bäste? Herregud! Jag tyckte de va en idiotisk fråga från en ANONYM. Om man vill veta så tycker jag att man kan fråga mig direkt, inte på detta sätt.



och du 'Sara eriksson' skaffa DIG en hobby :)

Kram från den Patetiske.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela