Publicerad 2011-12-27 09:36:36 i De bästa av Bålsta! <3,

Alltså skämtar vädret med oss?




Men kåååååååmååååån nu alltså! Är vädret på riktigt? Snart Januari och de är fisljummet och tempen visar 11 grader. De är lixom inte riktigt okej längre, även om de ser ut att blåsa storm ute? skiiit också! Vem behöver thailand när de är såhär här hemma? ;)

Sen fick jag så otroligt fina presenter på Julen! Så nu vill jag åka in till stan och kriga bland alla andra på mellandagsrean. Är de någon som känner sig manad att ses?

Sen kom min svärfar förbi med en gåva, ska få testa på akutpunktur 3 gånger för ryggen nere på Relax!
Är de någon som har testat? De är ju värt att testa för ryggen! tänk att inte få ha så ont längre...

Sen fick jag presentkort och lite så från hans familj!
Att ens få öppna paket, de är ingenting som jag tar förgivet...
Kan inte tacka rillräckligt :) ♥

Postat av: Theresé

Publicerad 2011-12-27 10:33:25

Hej, vad kul med så många presentkort :) hoppas du hittar mkt fint på rean :) Akupunktur är underbart och hjälper jätte mycket för mig! Det lindrar rejält.. annars hade jag typ inte kunnat gå utan den, så de är värt att testa! :)) Lycka till. Kramar från mig uppr i Lule! :) <3

Postat av: Lina-Marie

Publicerad 2011-12-27 11:07:38

Jag gick regelbundet på akupunktur för grov foglossning och hör och häpna, det hjälpte verkligen! Jag hade testat allt men detta var det ända som hjälpte. Men hon sa och så var det, man måste ge det några ggr så sen hjälper det. Inte på en gång. Frikort gäller på det också! (om det görs av sjukgymnaster) hoppas det kan hjälpa dig! :)

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-12-27 14:11:27

mysigt med pengar och presentkort :)

Postat av: Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak

Publicerad 2011-12-27 14:25:21

Tack så mycket med din kommentar och vad skönt att höra. Man känner sig kanske som en dålig mor ibland men nästa år ska jag pynta tidigare för nu är det faktiskt inte bara mig själv att tänka på. :)

Kram!

Postat av: Emma

Publicerad 2011-12-27 14:36:23

Vädret är ju helt tokigt!! Nu när det har gått över julafton så känner jag att jag klarar mig utan kyla och snö men för min sons skulle så vore det roligt med lite snö så att man iaf kan åka lite pulka!



Kul att få unna sig själv lite shopping! :)

Postat av: Sara

Publicerad 2011-12-27 15:15:09

Alltid kul med presentkort :)

Fick oxå det i julklapp :D

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-27 16:00:27

Hej fina !

Ja håret kom idag! Men passar det inte åker jag till deras butik på en gång imorrn! :p haha! Så jag vet inte om torsdag skulle passa bra ? Eller så hinner jag om det blir på förmiddagen imorgon onsdag så jag hinner med lillasyster vid 5 nånting :)

Kram

Postat av: Malin - Mamma till Alice och Lowe

Publicerad 2011-12-27 18:23:36

JAA självklart är det okeej! Ska bli roligt att se alla dina bilder! :D

Länka gärna mitt inlägg, och be flera hänga på! :D



KRAM

Postat av: Ängla Norberg - livet som mamma & fru

Publicerad 2011-12-27 19:15:22

Gud vad roligt det var att träffa dig idag! Du är för gullig! :) vi ska iallafall slå till på en donkey vi också innan sommaren ;). massa kramar!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela