Publicerad 2011-12-01 18:18:44 i Extensions,

- Extensions på Cassandra!



Kvällen har spenderats med att hjälpa Cassandra att få i sitt hår! :)
Som sagt, haft en del nu medans jag varit dålig! så nu blev de att sätta fart på allting igen. Men nu är de strejk ett par dagar, ryggen iiiiiiilar! dumma skuldra som inte ska ge me sig! Till & från, nu har de varit bra ett tag, och nu känns de som de är i kläm igen. Fy bövelen!

Älskling står och lagar middag, underbara du! Nu blir det att njuta av min fina lilla familj innan wilja somnar som är jätte trött idag! ♥ de är pappas helg imorgon, men vi får allt se om hon åker dit eller inte.
Så ska njuta ifall de är så att han hör av sig eller svarar i telefonen!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-01 19:56:19

Jag tonar håret väldigt ofta då färgen tvättas ur efter ca 20 tvättar.. Har mörkt hår och växlar mellam chokladbrun och mahogny.. Kan man lägga i förlängning då? Kan man tona förlängningen? Hur tar man ur extensionsen sen?



Många härliga frågor;)



Du är förresten såååå snygg som gravid!!!:)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-01 19:56:55

Av jessica:)

Postat av: Finni - Elliotts morsa

Publicerad 2011-12-02 08:33:43

Åh vad snäll du är. Tack så jättemycket! Som vanligt så hatar man ju allt på sig själv, haha. Mitt hår är så ostyrigt och fluffigt. Blir tokig. Har ju lockigt hår som bara blir frissigt om jag låter det självtorka. Funderar numera starkt på att klippa axellångt istället :P Fast jag kan nog inte skilja mig från håret än..



Kram kram<3

Postat av: Em

Publicerad 2011-12-02 17:30:11

Min plattång blir nämligen väldigt varm 230 grader och som jag förstått det fäster man håret med vax, men det funkar bra att platta håret ändå efteråt?

Postat av: Malin - Mamma till Alice och Lowe

Publicerad 2011-12-04 11:03:48

Vad fint det blev! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela