Publicerad 2011-08-06 23:44:55 i Frågor & Svar,

- Svar till er anonyma!


Anonym:
jag förstår inte egentligen varför ni har köpt en 2a?:S snart kommer ni ju vara 4pers lite trångt i en 2a då kanske? wilja behöver väll snart ett eget rum..o bebben i magen kommer ju behöva de senare oxå..så hade de inte vart bättre att satsa på en 3a iaf?:S
IP: 90.129.28.12 0

Då ska jag svara på det.
När vi valde att köpa bostadsrätten så hade vi inte en aning om pyret i magen! Men i efterhand så tänkte vi om, och har hittat en lösning. Wilja är 1 ½ år, varför i hela friden skulle hon egentligen behöva ett eget rum? - jo för att förvara leksaker som hon ändå kommer sprida ut i de rum som vi är i? Wilja sover fortfarande med oss halva nätterna! Och de kommer hon att fortsätta att göra ett tag till. När den lilla bebisen kommer så får barnen dela på rummet. Och vad gör det? :S Att dela på ett rum när man är 2-0 år är väl inget annat än en stor trygghet?

Jag och Linus har tänkt att göra om rummet till ett barnrum! (tycker inte detta är nått jag egentligen borde sitta och förklara) men eftersom jag fått ett par såklart ANONYMA kommentarer om detta, så vill jag få detta sagt.
Vi kommer ha bäddsoffa och göra om det till ett sovrum till barnen och dela av!

Och vet ni? för oss tillsvidare så kommer det vara toppen! vi har en lägenhet som vi älskar över allt och annat, stora och rymliga rum. Hur fin som helst, stor och mysig balkong! Kan inte gnälla över ett skit.
Barnen kommer ha en stor trygghet, en enorm kärlek och ett förbannat varmt & fint hem! :)

Och om du tänker längre själv, så är det väl inte meningen att bo här livet ut? utan göra de fint så man trivs, och sen hitta nått vi verkligen vill ha så småningom!

Så bor vi 4 personer på tre rum, så vad i helskotta rör det ER? :)

Postat av: Elin

Publicerad 2011-08-07 01:36:31

Hej fina du! :) Åhh som jag längtar efter att se bilder på hur allt vart !! :D



Men för att kommentera detta idiotiska inlägg som något dumhuvud har skrivit,så kan jag berätta att jag med min familj har bott i en 4a 5 pers... Jag och min lilla syster delade rum tills jag flyttade ut och enda gången det var jobbigt var när man kom över 15 års åldern!

Så Wilja har sisådär 13- 14 år på sig att bo med sitt syskon tillsammans !! Tänk utanför boxen liksom! Jag tycker min mamma gjorde mig en tjänst som gjorde så! Så mycket som man lekt och man känner sig faktiskt tryggare ! Då jag va rädd att sova själv när jag va liten men då hade jag alltid lillasystern nära i alla fall! Och idag är vi väldigt nära varandra!

Så Patricia det är bara bra tycker jag ! :) du behöver inte känna att barnen måste ha eget :) som du sa ,man blir trygg :) och ni som skriver anonymt, sluta! Det visar bara att ni inte vågar stå för det ni säger! Så säg då inget!



Ha det bäst med lillfamiljen !! :)

Postat av: Trixie; mamma till Ellis

Publicerad 2011-08-07 08:14:31

Helt efterbliven kommentar. Folk ska väl skita i vad man själv finner bäst lämpligt för sig själv och sin familj? Herregud, vi har VALT att bo i en andrahands etta med vår son, för att det passar BÄST för OSS. Varför inte bara vara glad åt andras skull kan jag undra? You go!!

Postat av: Michelle von Walden - Gravid!! <3

Publicerad 2011-08-07 10:55:41

Jag är gravid med mitt första barn nu och vi bor i en tvåa just nu! Har funderat fram och tillbaka om vi orkar flytta innan bebis kommer i februari när vi inte ens har bott här i ett år. Vi besämde oss igår för att vi gör iordning vardagsrummet (de enda rum som inte är fixat efter att vi flyttat in) och sen bor vi här minst 1 år till. Funderar på att flytta när liten är drygt ett år!!



Kommer bli toppen fattar inte varför folk håller på och tjatar och lägger ssig i andras liv. Visst de kan vara skönt att ha ett eget rum till barnen men som sagt de kommer ha leksakerna där och dem kan vi dölja som de är ändå utan att behöva ha dem framme jämt!! :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-07 12:44:57

Hej gumman. Vill bara förvarna dig om att du kan bli anmäld genom att lägga ut fullständigt ip-nr. Så för din egen skull kan du åtminstone blurra ut en siffra och på så sätt kan du ändå markera för personen ifråga att du vet vem denna är.



Postat av: Malou

Publicerad 2011-08-07 15:00:32

Folk är idioter! Inget fel med en 2a!!

Postat av: Carolina

Publicerad 2011-08-07 17:28:18

Jag kan inte förstå atr folk skriver såna kommentarer.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela