Publicerad 2011-08-08 18:20:37 i De bästa av Bålsta! <3,

- Mormor åker i ruschkanan!


Wilja och Mormor busade vid Mansängen när vi väntade på att Linus skulle komma <3
Så roligt hon tyckte de va att åka kana med mormor. Inte me mig inte - utan med mormor PROMT. Tog henne i handen och slet henne upp, igen, igen och igen! Nu behöver hon inte ha ett träningspass på länge! ;D Som hon sa: De börjar kännas efter ett par gånger i trappan att jag är närmre 60. Haha!! :D
Gammeltant.

Postat av: Jannika, mamma till Jillian

Publicerad 2011-08-08 19:54:43

nej jag färgade ju håret so en tok.. men blev lite halvledsen när jag fick reda på att det va farligt efteråt. hade iaf viljat göra valet att färga håret iaf om du förstår vad jag menar:P tror det sägs att kemikalierna i hårfärgen kan påverka barnet..



men som sakt. jag färgade en gång i månaden hela graviditeten.. å bönan mår bra:P

Postat av: mimmi

Publicerad 2011-08-08 23:04:35

hej. har du bytt nummer? har försökt få tag i dig :( länge sen hur mår du och wilja? ska du få en till ;) hör av dej 0729243621

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela