Publicerad 2011-08-28 11:23:21 i De bästa av Bålsta! <3,

- Morgonen utan prinsessan hemma.




Sovmorgon?

Om jag uppskattar det - Denna morgon så ett stort nej! Vaknade i panik och titta omkring mig efter Wilja! trodde att hon hade ramlat ner på golvet, men ingen Wilja. Det jag såg va hennes napp och hennes lilla kisse! Då kom den där gråten i halsen. Kröp nära Linus och han sa samma sak, de är tomt utan henne!
Så morgonen startade med att vara lite ledsen! Upp och hoppa, städa undan lite. Frukost i magarna! Tomt vid bordet och inge kladd på golvet... Suck! :/ Som vi låg i sängen igår, och Linus började härma Wilja me allt hon sa! Skrattade, och sen somnade vi med kissen mellan oss.

Nä, kort & gott! vi är inte hela utan Wilja hemma! De är skönt (absolut) men hon gör våra dagar helt enkelt. Får mening i dagarna! Nyss så kom svärfar förbi, men han och linus åkte iväg fortare än vad dom kom. Lämnade tvättmaskinen, och ska hämta den nya!! :D Nu kan vi börja tvätta hemma ÄNTLIGEN.

Fick upp den nya skänken i hallen igår! FAN så fint de blev, och den som stod där tidigare åkte in i sovrummet! Så nu kan vi äntligen kolla på film i sovrummet på kvällen. Så mysigt! fick bli lite av en tv-bänk. Ska ta kort ikväll :D

Sen idag blir det Mediamarkt! (kolla kamera IGEN) :D Sen Jysk, och kista.
J

Postat av: Carolina

Publicerad 2011-08-28 12:19:23

Jag älskar att läsa din blogg. Ibland är de så trist bara att du tar åt dig av de negativa kommentarerna istället för att fokusera på de positiva ...

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-08-28 14:17:19

ja gör det :) berätta vad du tycker sen :D

Kramisar

Postat av: lynn

Publicerad 2011-08-28 15:05:15

Hej hjärtat, kul att du kikar in här! Vi bor typ 3-4 mil ifrån så inte farligt långt.. När ska du åka hit? Du får höra av dig om du vill ses nåt då, kan komma in till Oslo isf :) Jag mår faktiskt MYCKET bättre redan, har insett både ett och annat och jag är glad för att jag kunde komma hit för att rensa tankarna lite.. Det lutar dock mot att jag stannar kvar här 6-12 månader, ja om jag lyckas fixa körkortet innan vintern kommer förståss.. Annars åker jag hem till Stockholm över vintern och kommer tillbaka hit till våren! Jag trivs som fan i Norge. Folket är trevligare, allting är tusen gånger mysigare. Men dyrt! Haha..



Pusss och kram, pussa Sessan från mig också! <3

Postat av: Trixie; en medveten mammas vardag

Publicerad 2011-08-28 15:06:13

Sv: Ja men visst va den helt bedårande? :D mitt i prick verkligen.

Allt är bra tack, imorn fyller prinsen 2. Galet! Ha en fortsatt fin helg ( det lilla som är kvar) <3 KRAM

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-08-28 15:14:33

Åååååh så jäkla snygg!!!! <3

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-08-28 18:30:31

Jaaaaaaaaaaa jag kommer mer än gärna hem till dig och bakar! ;D Haha! <3 Hade faktiskt varit riktigt jäkla kul att träffa dig! Hörde att du har fått kontakt med Teresa nu, Melwins mamma! Jisses alltså, era liv är ju så komiskt lika! ;D Vi kanske får komma upp och våldgästa nån helg? ;) Kraaaaaaaaaaaaaam!

Postat av: Rebecca - Mode, shopping & vardag

Publicerad 2011-08-28 18:41:04

Har det väldigt mysigt! Tack så mycket! Att se dig lycklig e minst lika härligt!! <3

Postat av: Veronica, Mamma till Leo ♥

Publicerad 2011-08-28 20:14:40

Taack :) Din lilla dotter är så fin hon med :)



Ja designen har jag gjort själv :) Tack så mycket! Din är också jättefin!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela