Publicerad 2011-08-03 21:03:02 i Renovering av lägenheten.,

- Min hemmagjorda sänggavel.


Det började med att imorse så gick vi in på K-rauta! och jag gick förbi någon pall.. Blev plötsligt så förbannat sugen på att ordna panelen själv istället för att betala en massa massa pengar för skiten. Så! Vi lastade på, och jag började såfort Linus släppte av mig. Började med att borra fast plankorna i varann, sen den stora delen så den verkligen SITTER med sex skruvar. (den ska ju upp på väggen sen)

Sen började jag med att borra fast listerna, 4 skruvar i varje sida! Sen kapade jag resterande del.

Den övre listen på gaveln mätte jag ut, och sågade av!

Wips så hade vi en gavel helt enkelt! :D
(notera att Willy hjälper mamma med att borra....) <3


Grundade med panelgrund! :)

Så blev de efter andra målningen! nu får den stå över natten, målar den yttligare en gång imorgon! ska borra hål, sätta i spottar och sen ska jag trä ett skynke bakom så inte glipan mellan panelen och väggen syns då vi inte ska ha en vit vägg över gaveln! ;)


Kände mig sjukt händig idag må jag säga!! :D

Postat av: V I C ♥

Publicerad 2011-08-03 22:39:38

åh tack så himla mycket :D kul när någon säger så :}



Tycker verkligen du ska känna dig händig, riktigt snygg! sånt gillar jag!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela