Publicerad 2011-08-09 15:47:07 i En annan del av Stockholm!,

- Man blir mörkrädd av bloggandet!


Som ett inlägg jag läste härom veckan.. Så facineras jag över hur människor är! Hur falska och rent utsagt elaka människor kan vara. Som jag också läste, minst av allt tror man att detta ska förekomma på en MAMMABLOGG? där man skriver för sin skull, och sitt barns? Och hur kan folk vara så jäkla fega och inte stå för vilka dom är?
Och det förvånar mig INTE om man känner de flesta personer som skickar dessa inlägg till en.

När man klickar sig runt, så ser man vilka kommentarer människor kan få! Och de är fan förjävligt.
JAG respekterar om någon tycker nått om mig, och faktiskt kan säga de till mig! på mail, eller face to face. DÅ tar jag åt mig, bryr mig! försöker bättra på de som jag har gjort fel, försöker ändra mitt beteénde. För om ingen säger något - hur ska man då kunna förstå att man gör nått fel?

Men dessa nedklankningar är så löjliga! Det jag undrar mest av allt är hur mår den personen bakom skärmen som skriver nått elakt anonymt? : hehe.... här ska du få!? Eller vadå? Jag förstår verkligen inte! Tror ni personen i fråga ska bli ledsen av en feg skit som inte vågar stå för sina åsikter?

Har jag helt jävla fel?

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-09 17:14:43

Du har verkligen rätt! Man blir så ledsen när man ser sådana kommentarer, att folk kan njuta av att såra en annan människa(som man inte ens känner!!!) det finns verkligen folk till det mesta:( tänker på de som placerat ut bomber i Gnesta också, sjuka folk, även om det inte är riktiga bomber! Folk är inte kloka, som njuter av att skrämma oskyldiga människor!

Postat av: Hannah

Publicerad 2011-08-09 17:17:49

Nej du har abslout inte fel!

Postat av: Grynet

Publicerad 2011-08-09 19:58:53

sv: A du kanske har rätt :) Sen har jag en vän som faktiskt kände sparkar i vecka 14 nu med sitt första barn. Ingenting är omöjligt :)

Kram

Postat av: Sanna - mamma till Embla

Publicerad 2011-08-09 20:02:57

Det värsta är att det kommer alltid finnas folk som njuter av att andra mår dåligt .. Att visa att man bryr sig är som att hälla bensin på eld ..

Postat av: Elin

Publicerad 2011-08-09 20:03:30

Hej patricia ! Igen :p

Men jag tycker absolut INTE att du ska ändra nånting på ditt bloggande! Det är DIN blogg och DITT liv och alla som kommenterar negativt och dessutom anonymt på samma gång är bara avundsjuka idioter som bara säkert drömmer om ditt liv! Du har en sån otroligt gullig och söt liten flicka, din drömkille och ett helt nytt litet knyte på väg :) och för att inte glömma er nya lägenhet :)

Och jag tycker inte att du ska ta åt dig av dom dumma kommentarerna men det är säkert super svårt! Kör på som du gör och man märker verkligen att du är lycklig! :D

Va bara Patricia :) det var därför jag fastnade för din blogg , du skriver som du tycker och är ärlig vilket inte alla bloggare är :)



Mvh elin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela